Tijmen Bronkhorst pupil van de week

27 Oktober 2012 / Redactie / Algemeen

Tijmen Bronkhorst, speler van de F2 is vandaag pupil van de week. We wensen hem veel plezier..

 

 

Hey, ik ben Tijmen Bronkhorst, 7 jaar en word 13 november 8 jaar. Toen ik bijna 4 was wist ik het zeker, ik wou op voetbal en de keuze voor VVOG was door mijn buurman gemaakt want die vond dat ik lekker bewoog en bal-gevoel had. Hij vertelde aan mijn ouders: hij moet naar VVOG. Ik ben daar bij de Dolfijntjes begonnen maar gelukkig mocht ik snel door naar de F-league. Ik zit nu in de F2 en ben daar hoofdzakelijk verdediger, maar ook wel middenvelder en spits. Vorig jaar was ik spits en dat vind ik eigenlijk wel het leukste. Het leuke bij VVOG vind ik dat het een goede club is met leuke kinderen en teams.

 

Mijn favoriete club is Ajax en FC Barcelona maar helaas ben ik bij die laatste nog nooit naar een wedstrijd geweest. Wel ben ik met mijn papa naar Utrecht tegen Vitesse, Ajax tegen Internationale(Zuid-Amerika), Oranje tegen Moldavië en Heereveen tegen NEC geweest. Super leuk in zo’n groot stadion. Mijn favoriete speler is Messi.

 

Mijn favoriete tv programma/zender is eredivisie live. Wij hadden deze zender een paar maanden gratis en toen werden mijn papa, mama en zusje helemaal gek van mij want ik was alleen maar voetbal aan het kijken. En verder vind ik Big time rush leuk. Mijn hobby’s zijn voetballen met mijn vrienden, wii-en, skiën en eigenlijk alles wat met sporten of winnen en verliezen te maken heeft. Ben altijd erg fanatiek ook met spelletjes. Met wii-en en op de Nintendo dan wil ik de hoogste score halen en als het dan gelukt is vind ik het spelletje vaak niet meer interessant.

 

En wat ik later wil worden is echt niet moeilijk, ik hoop echt profvoetballer en anders op een hoog niveau. Maar aan mijn enthousiasme, lef en doorzettingsvermogen zal het niet liggen J.

 

Ik vind het super leuk om pupil van de week te zijn.

 

En de uitslag is 2-0.

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief