VVOG eenvoudig langs HZVV

28 Oktober 2012 / Redactie / Nieuws van het eerste

VVOG deed zaterdag goede zaken. Met de 4-0 overwinning op HZVV steeg VVOG naar de vijfde plaats op de ranglijst.

VVOG heeft vandaag een eenvoudige overwinning van 4-0 geboekt tegen het bezoekende HZVV.

Bij rust was de stand nog 1-0 door een doelpunt van Jeremy de Graaf.

Voor de wedstrijd werd Sam Doeve door de ZAVO in de bloemetjes gezet vanwege zijn 100e wedstrijd in het eerste van VVOG.

VVOG begon in dezelfde opstelling als de laatste wedstrijd bij Flevo Boys en nam gelijk het initiatief in de wedstrijd. Een hoekschop van Jeremy de Graaf werd net overgekopt door Lennard van den Brink.

In de 19e minuut leek VVOG op voorsprong te komen. Sam Doeve onderschepte de bal op het middenveld en hij zette Dada Bugera aan het werk. Dada kwam een teenlengte tekort om binnen te tikken.

HZVV kwam maar zelden in de buurt van het doel van Reinier Romkes. VVOG speelde gediciplineerd en gaf achterin niets weg.

Halverwege de eerste helft ging Niels Nijveld op links goed door. Hij zette knap en het leek een handsbal van een van de HZVV verdedigers maar scheidsrechter Gerrets zag er geen handsbal in.

Een voorsprong kon echter niet uitblijven en die kwam er dan ook. Een hoekschop van Sam Doeve werd in eerste instantie nog weggewerkt maar de bal kwam uiteindelijk bij Jeremy de Graaf en deze dacht niet na en schoot de bal keihard uit de draai langs keeper Stefan Boxma en bracht de 1-0 op het scorebord.

Zo ging de rust in met een toch nog benauwde 1-0 stand alhoewel HZVV geen kans kreeg.

Na rust twee ongewijzigde ploegen. Sam Doeve schoot in de 46e minuut net over. Een paar minuten later ging Edward Eshuis goed door en passeerde Reinier Romkes maar de assistent had buitenspel geconstateerd. VVOG speelde in deze periode niet goed en was vooral slordig in  de passing en in deze fase lag de wedstrijd ook veel stil door het erg pietluttige optreden van scheidsrechter Gerrets. Hij floot veel af waar voordeel op zijn plaats was in deze sportieve wedstrijd. Er werd maar een gele kaart uitgedeeld en deze was voor Erwin Breukelman.

Tien minuten na rust was het Jeremy de Graaf die met een mooie pass Dada Bugera voor de keeper zette. Hij passeerde deze in de verre hoek en zette VVOG op een op dat moment al comfortabele voorsprong van 2-0. Met dit doelpunt staat Jeremy met zes doelpunten op de tweede plaats van de topscorers in de hoofdklasse C net achter Sandor van der Heide.

In de 70e minuut schoot Edward Eshuis nog een keer voorlangs maar daarmee was het kruid van HZVV ook wel verschoten.

In de 76e minuut kwam VVOG op 3-0. Een diepe bal van Jeremy de Graaf op Terrence ten Brink (Hij was in de 66e minuut ingevallen voor Rick Boersma) werd door de laatste goed beoordeeld. Een strakke voorzet volgde Dada Bugera tekende zijn tweede treffer aan.

Trainer Dwight Lodeweges wisselde nog Jeremy de Graaf en Dada Bugera voor Rocco Keizer en Farouk Djemilie. In de 84e minuut pikte ook Rocco Keizer nog zijn doelpuntje mee. Een voorzet van Farouk Djemilie werd door hem keurig afgerond en keeper Stefan Boxma was wederom kansloos.

De 4-0 stand werd teven de eindstand.

VVOG won deze wedstrijd weliswaar maar in bepaalde fases van de wedstrijd nog erg slordig in het veldspel en dat zal volgende week als de reis gaat naar SVZW in Wierden beter moeten. SVZW pakte vandaag de eerste periodetitel na een uitwinst van eveneens 0-4 op het Nijkerkse NSC.

40           1-0         Jeremy de Graaf

55           2-0         Dada Bugera

76           3-0         Dada Bugera

85           4-0         Rocco Keizer

Geel:                    Erwin Breukelman (HZVV)

Opstelling VVOG:

Reinier Romkes,

NielsNijveld, Martijn Duits, Dennis van Vuuren,Lennard van den Brink,

Sam Doeve,Tim Brockhoff,Rick Boersma,

Jeremy de Graaf(80/Farouk Djemilie) Dada Bugera(80/Rocco Keizer),Lars Kerver

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.