VVOG en Berkum delen de punten

18 November 2012 / Redactie / Nieuws van het eerste

Aan het einde konden beide partijen goed leven met de dubbele brilstand nadat er over en weer wel goede kansen waren geweest.

VVOG en Berkum delen de punten.

VVOG en Berkum wisten vandaag niet tot scoren te komen en de wedstrijd eindigde dan ook zoals deze begon in 0-0. Een stand waar trainer Dwight Lodeweges wel mee kon leven maar zo zei hij: “Er had wat meer ingezeten met name de eerste helft”.

VVOG startte in de vertrouwde opstelling maar moest de eerste minuten al blij zijn dat ze niet achter kwamen te staan. Reinier Romkes redde tweemaal uitstekend op inzetten van van der Meulen en Chenganchi. Na een klein kwartier nam VVOG het initiatief over van Berkum en kreeg een aantal goede kansen. Maar onder andere Dada Bugera wist hiervan niet te profiteren.
In de 26e en 28e minuut scoorde Lars Kerver wel maar beiden volgens de assistent in buitenspelpositie met name de tweede situatie was zeer discutabel.
In de 30e minuut werd een vrije trap van Sam Doeve keurig binnen gehouden en voorgezet door Jeremy de Graaf maar Dada Bugera kreeg de bal niet binnen de palen en kopte tegen een op de lijn staande verdediger.
Beide ploegen speelden in de eerste helft een hoog tempo met veel passie en inzet en de wedstrijd was voor de toeschouwers het aanzien meer dan waard.
Na rust twee ongewijzigde ploegen en het spel speelde zich veelal af op het middenveld. Beide keepers hoefden de tweede helft veel minder in actie te komen dan de eerste helft.
In de 58e minuut wisselde Dwight Lodeweges Terrence ten Brink voor Rick Boersma. Ook Rocco Keizer en Kerim Tasdan kwamen nog in het veld voor Jeremy de Graaf en Tim Brockhoff maar deze wissels brachten ook geen wijziging meer in de stand. Het was en bleef 0-0 in een spannende en aantrekkelijke wedstrijd.

Man of the Match: Dennis van Vuuren.

Geel: Jeremy de Graaf , Tim Brockhoff (V.V.O.G.)
Dennis Horstman, Jerrel Poot, Yassine Assa (Berkum)

Opstelling V.V.O.G.
Reinier Romkes,
Niels Nijveld, Dennis van Vuuren, Martijn Duits,Lennard van den Brink
Tim Brockhoff (80/Kerim Tasdan),Sam Doeve,Terrence ten Brink(57/Rocco Keizer)
Jeremy de Graaf(71/Rick Boersma)Dada Bugera,Lars Kerver

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's.

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.