VVOG 2 pakt periodetitel in en bij Zeewolde

26 November 2012 / Redactie / Algemeen

Met een treffer in de eerste helft van Hein Kort bezegelde VVOG 2 de overwinning en de periodetitel. Proficiat jongens met dit resultaat.

 

Afgelopen zaterdag heeft ons tweede elftal de periodetitel gepakt na een 0-1 overwinning bij Zeewolde.
V.V.O.G. pakte de overwinning door een doelpunt in de eerste helft van Hein Kort. Dezelfde Hein kort werd in de tweede helft met een tweede gele kaart van het veld gezonden.
V.V.O.G. leidt de ranglijst met een ruime voorsprong op DTS uit Ede.
Deze wedstrijd was tevens voorlopig de laatste wedstrijd van Laurens Christiaan Brouwer die een wereldreis gaat maken maar in maart weer terugkeert naar Nederland en natuurlijk ook weer naar V.V.O.G. waar hij het uitstekend naar zijn zin heeft.
In de tweede helft maakte Dominique  Denzel  weer zijn rentree op de velden. Na een blessure welke hem een jaar langs de kant heeft gehouden maakt hij afgelopen zaterdag weer de eerste spelminuten. Het is te hopen dat hij weer op zijn oude niveau gaat terugkeren waar door V.V.O.G. weer veel plezier aan hem kan beleven.

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief