Wim Kroes wordt trainer van VVOG2

24 Februari 2008 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste




Door: Technische commissie

Volgend seizoen wordt Wim Kroes trainer van VVOG2. Kroes is geen onbekende op sportpark De Strokel. In de jaren tachtig was hij al actief bij VVOG als speler van VVOG1. Hij speelde in die jaren onder meer met Eti Jansen, Renger de Groot en Benny Michelsen.

Na zijn actieve voetbalperiode werd hij trainer. Hij startte zijn trainersloopbaan bij Elspeet in de jeugd, daarna werd hij hoofdtrainer bij Veluwse Boys (2 jaar) in de 4e klasse. Na Veluwse Boys volgden er 4 jaren bij VVOP. In het seizoen ’02-’03 promoveerde VVOP naar de 2e klasse. Het laatste seizoen was hij trainer bij OWIOS uit Oldebroek dat uit komt in de 1e klasse.

Kroes is 45 jaar en afkomstig uit Elspeet. Hij is getrouwd en heeft één dochter en twee zoons.
Dit seizoen stond hij al enkele wedstrijden voor de 2e selectie i.v.m. afwezigheid van de huidige trainer. Voor de groep is hij dus geen onbekende. Ook doet hij regelmatig de analyse van de volgende tegenstander voor de 1e selectie.

Door te drukke werkzaamheden en studie kan Wim geen hoofdtrainer zijn en maakt daarom de keus om de 2e selectie voor zijn rekening te nemen. Hij vindt het een gemis dat hij dit seizoen geen groep heeft om te trainen. Hij kijkt er naar uit om met jonge talentvolle VVOG spelers aan de slag te gaan.

De huidige 2e selectie en ook de A jeugdselectie heeft een groot aantal spelers die in potentie kunnen doorgroeien naar het 1e elftal. “Ik wil deze spelers, vooral ook technisch, beter maken, zodat zij de stap naar de 1e selectie kunnen maken”, aldus Kroes.

Dan moet hij al weer snel op pad om de analyse van O.N.S. Sneek te maken, de volgende tegenstander van VVOG1.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief