Zonder respect geen voetbal

11 December 2012 / Bestuur VVOG / Algemeen

Vitesse nodigt clubscheidsrechters uit en KNVB neemt initiatief om goede initiatieven via facebook te delen.

Alle amateurvoetbalactiviteiten waren afgelast. De KNVB heeft de amateurverenigingen gevraagd om wel de deuren te openen en op hun eigen manier te herdenken en te praten over de toekomst. Juist omdat het van het grootste belang is, dat iedereen zich betrokken en verantwoordelijk voelt, heeft de KNVB besloten zich niet te bemoeien met de organisatie van deze activiteiten, maar de beslissing om wel of geen voetbalactiviteiten binnen de eigen vereniging te organiseren aan de clubs zelf te laten.

Deel goede initiatieven
Er zijn veel verenigingen die met elkaar in gesprek gaan over hoe hier mee om te gaan en ook hoe dit te voorkomen. Via de KNVB Facebookpagina is het mogelijk om alle goede initiatieven met elkaar te delen. U kunt hier laten zien hoe u aandacht heeft voor het thema respect op het voetbalveld.

Initiatief Vitesse
Ook Vitesse voelt zich betrokken bij de vrijwilligers die elke week sportwedstrijden in district Oost mogelijk maken. ,,Zonder de grote groep welwillende vrijwilligers is er geen amateurvoetbal. En zonder amateurvoetbal ook geen betaald voetbal'', aldus VitesseBetrokken. Zij waarderen de inzet en betrokkenheid van deze vrijwilligers en vinden dat zij een pluim verdienen. Daarom nodigen zij alle clubscheidsrechters met een introducé (bijvoorbeeld een collega scheids- of grensrechter) uit de regio uit om gratis de laatste Eredivisiewedstrijd voor de winterstop van Vitesse, tegen RKC Waalwijk, samen met collega’s bij te wonen. Bekijk voor meer informatie de uitnodiging van Vitesse.

Met vriendelijke groet,
KNVB district Oost

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief