Elftalfoto in de kantine

29 Februari 2008 / Bestuur VVOG / Algemeen




Door: Kantinecommissie

De kantinecommissie van VVOG is in een vergevorderd stadium met het aanschaffen van scheidingspanelen voor in de kantine. Deze scheidingspanelen zijn verplaatsbaar en zullen dienen om de kantine in verschillende ruimtes te verdelen. Hiermee kunnen we o.a. op trainingsavonden een gezellige sfeer creëren in de kantine. Deze panelen bieden de mogelijk om foto's op te laten printen. Het lijkt ons een leuk idee om de beschikbare ruimte op deze panelen op te vullen met elftalfoto's. De kantinecommissie wil alle elftallen van VVOG de mogelijkheid bieden hiervan gebruik te maken.

De kosten om een elftalfoto op deze panelen te laten printen zijn € 150,00 per elftalfoto. Dit bedrag lijkt erg hoog, zeker voor jeugdteams. In samenwerking met je teamsponsor mag er ook reclame worden aangebracht, waardoor het voor je team mogelijk wordt dat de sponsor de kosten voor zijn rekening neemt.

De afmetingen zijn ongeveer 100 x 70 (cm). Mocht er geen goede elftal foto aanwezig zijn, maar willen jullie wel van deze mogelijkheid gebruik willen maken, zullen wij de elftalfoto verzorgen.

Meld je zo snel mogelijk aan i.v.m. het beperkt aantal (20) te plaatsen foto's. Aanmelden kan dat tot zaterdag 15 maart 2008

Voor aanmelden of meer informatie: O. Kelderman tel: 06-53587798.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief