Heet van de naald: Nieuws over de selectie voor het seizoen 2013-2014

9 Januari 2013 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Na een drukke maand heeft de Technische Commissie goede vorderingen gemaakt met het vastleggen van spelers voor het seizoen 2013-2014.

Doelstelling van de gesprekken is om ervoor te zorgen dat VVOG ook komend seizoen het ingezette groeiproces onder leiding van Dwight Lodeweges en Henri Brink voort kan zetten.

Hoewel nog enkele (vervolg)gesprekken moeten plaatsvinden is de TC verheugd om te kunnen melden dat de volgende spelers hun ja-woord al hebben gegeven:
Lars Kerver, Martijn Duits, Niels Nijveld, Kerim Tasdan, Rick Boersma, Tim Brockhoff en Justin Kuikhoven.

Helaas neemt VVOG afscheid van Dennis van Vuuren. Dennis speelt sinds het seizoen 2009/10 bij VVOG en heeft als aanvoerder een belangrijke bijdrage geleverd aan de promotie van VVOG naar de hoofdklasse en het hoofdklassebehoud van VVOG in het afgelopen seizoen. De TC wenst Dennis een goede seizoensafsluiting en hoopt dat Dennis een mooie volgende club weet te vinden.

De TC is ook verheugd te kunnen melden dat Thomas Vossebelt (23) heeft laten weten komend seizoen weer terug te keren naar VVOG. Thomas is een echte Harderwijker en heeft veel selectie-elftallen bij VVOG doorlopen. In de seizoenen 2009/10 en 2010/11 kwam Thomas al eerder uit voor de hoofdmacht van VVOG. Thomas kan op diverse posities uit de voeten, maar meestal speelt hij als controlerende of aanvallende middenvelder. Thomas is verheugd over zijn terugkeer naar de Strokel: “Ik kijk er naar uit om volgend seizoen weer op De Strokel te spelen. VVOG is altijd mijn club gebleven en ik ben blij om te zien dat VVOG de laatste jaren flinke stappen vooruit heeft gemaakt. Aan de volgende stap(pen) wil ik heel graag mijn steentje bijdragen.”
Op dit moment komt Thomas nog uit voor Sparta Nijkerk, dat net als VVOG in de Hoofdklasse C speelt. Eerder speelde Thomas Vossebelt ook voor PEC Zwolle.

 

 

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief