Zuiderzee Cup Commissie en Technische Commissie zijn goed bezig

10 Januari 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

Het bestuur praat gedurende het seizoen met alle commissies. Dit keer waren dat de Zuiderzee Cup Commissie en de Technische Commissie.

De Zuiderzee Cup Commissie vertegenwoordigd door Reijer Roelofsen, Bert Hoeve en Hein van den Os zaten er dinsdag ontspannen bij. Daar was alle reden voor, want de eerste editie van het Zuiderzee Cup toernooi voldeed, wat programma, sponsoring en toeschouwersaantallen betreft, aan de eerste voorzichtige verwachtingen en was ook in financieel opzicht geslaagd.

Het voetbal en de verbinding met Harderwijk en het vissers- en handelsverleden moeten centraal blijven staan. Centraal staat ook de verbinding met het roemrijke VVOG verleden. Waren het dit keer de mannen van "69 (nederlands amateurkampioenschap), de volgende keer zullen dat..nee, dat moet nog even geheim blijven.

De commissie is kritisch naar haar zelf, heeft goed geluisterd en voert verbeteringen door in de voorbereiding en communicatie. En ze wil er voor zorgen dat het toernooi langzaam maar zeker traditie krijgt. Geen al te druiste veranderingen dus voor de nieuwe Editie. In principe hebben dezelfde clubs hun medewerking weer toegezegd, zal er ook nu weer een veterentoernooi zijn en.....ja, we gaan natuurlijk niet alles vertellen. Dat zullen ze zelf wel doen, want ze zijn al weer volop bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe editie. Wordt vervolgd, maar wij als bestuur zijn heel trots op deze mannen.

Daarna spraken we ook met Barend Kappers als voorzitter van de Technische Commissie (TC). De TC die met als leidraad VVOG in Opmars wil zorgdragen voor het doorgroeien van de selectie. Werken met zo veel mogelijk Harderwijkse jongens in de selectie en de staf en begeleiding staat daarbij voorop. De TC wil in het kader van dat doorgroeien dat het 3e elftal een kweekvijver wordt voor jong talent dat van daaruit verder begeleid moet worden. Uiteraard kost dat veel inzet van de TC. Ze zijn daarom blij dat Cor Jan van Gilst inmiddels ook zijn ervaring en kennis in de groep wil delen. En verder zijn ze, u heeft het inmiddels kunnen lezen, op dit moment super druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2013-2014. De wijze waarop de TC bezig is, geeft veel vertrouwen in de gedroomde toekomst. Afgezien daarvan is het hartverwarmend om te zien dat zoveel Harderwijkse voetbaljongens met een schat aan voetbalervaring, bereid zijn om zich voor onze club in te zetten. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief