Didier Westhuis is pupil van de week

11 Januari 2013 / Redactie / Algemeen

Didier Westhuis, speler van VVOG F2, is deze week pupil van de week.

Westhuis? Hebben we die naam niet eerder gehoord? Ja, jaren geleden bij de opstelling van VVOG 1. Didier is namelijk de zoon van oud-eerste elftal speler Albert Westhuis.

Al sinds hij kan lopen rent hij al achter een bal aan. Toen hij voor het eerst met Opa Loef ging voetballen wist hij al dat hij op voetbal wilde gaan. Drie jaar geleden is hij begonnen bij VVOG. Op de foto hiernaast staat Didier voor het eerst met zijn VVOG tenue aan.

Hoewel zijn favoriete positie spits is, speelt hij zelf rechts achter in de verdediging. Ondanks zijn verdedigende positie heeft hij toch al 3 keer gescoord dit seizoen. Bij VVOG speelt hij liefst zelf voetbal, maar voetbal kijken is ook een grote hobby. Thusi is hij ook het liefste aan het voetballen of aan het buiten spelen. Eenmaal binnen kijkt hij graag naar Spongebob op televisie. Naast al dat spelen is er ook nog tijd voor school. Inmiddels zit Didier al in groep 5 van de Willem Alexander school.

Zijn favoriete club is Ajax. Daar is hij ook al een keer geweest en dat was SUPER ! Zelf wordt Didier later het liefst profvoetballer, net als zijn grote voorbeeld Cristiano Ronaldo.

Zijn voorspelling voor de wedstrijd tegen ACV : 2 - 1 winst voor VVOG.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief