VVOG webshop geopend !!

23 Januari 2013 / Sponsorcommissie / Sponsors

Met gepaste trots presenteren wij u graag de VVOG Webshop. Hier kunt u de volledige VVOG kledinglijn online bekijken, bestellen en afrekenen.

De webshop VVOG is een initiatief van de sponsorcommissie en kledingcoordinator van VVOG.

VVOG is een voetbalbolwerk in het amateurvoetbal. Met deze professionele webshop is VVOG vooruitstrevend op dit gebied. Op deze website vindt u producten die gerelateerd zijn aan VVOG. Wedstrijdkleding, trainingskleding, supportersartikelen en nog veel meer. Voor de sporter, begeleider, vrijwilliger en supporter voorziet deze webshop in zijn behoefte.

Als sponsor kunt u ook gebruik maken van deze webshop. Heeft u aanbiedingen? Geef ze dan door via onderstaand mailadres, vervolgens wordt het geplaatst op de webshop. Heeft u interesse in het sponsoren van een team? Ook dit is mogelijk.

Klik op de button die op de hoofdpagina links onder is afgebeeld. U kunt ook hier klikken.

Voor vragen, opmerkingen of reacties kunt u ons bereiken via sponsorcommissie@vvog.nl

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief