VVOG verslaat DVS op eigen terrein met ruime cijfers

17 Februari 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

Aangemoedigd door de vele trouwe fans lieten onze jongens zien dat ze de absolute wil hadden om te winnen. En met groot succes: 0-3 winst !.

VVOG heeft goede zaken gedaan door DVS ’33 in eigen huis op een 0-3 nederlaag te trakteren. De terechte overwinning kwam tot stand door doelpunten van Rocco Keizer (eerste helft) en Lars Kerver en Jeremy de Graaf in de tweede helft.

VVOG startte met Rick Boersma en Rocco Keizer in de spits. Zij lijken nu definitief de voorkeur te krijgen boven Terrence ten Brink en Dada Bugera

Trainer Dwight Lodeweges had ten opzichte van de eerste wedstrijd tegen DVS ‘33 een paar kleine wijzigingen toegepast wat goed uitviel.  Het begin was weliswaar voor DVS ’33 . Dit leverde echter geen groot gevaar op voor de goal van Reinier Romkes. De eerste helft kenmerkte zich door veel balverlies over en weer. Naarmate de eerste helft vorderde knokte VVOG zich meer en meer in de wedstrijd.  DVS ’33 kreeg wel wat kleine kansjes maar dit  leverde verder niets op.
VVOG kwam in de slotfase van de eerste helft toch op voorsprong . Lars Kerver zette goed druk op de verdediging van DVS ’33. Roald de Vries kwam daardoor dusdanig in de verdrukking dat hij de bal verspeelde aan Lars Kerver. De bal kwam uiteindelijk bij Rocco Keizer en deze liet keeper Daan Huiskamp volstrekt kansloos en liet de 0-1 aantekenen
Vlak voor rust leek DVS toch nog langszij te komen. Marlo Grunder ontdeed zich van twee tegenstanders op de achterlijn en legde goed terug op Maurice de Ruiter. Hij schoot echter hoog over de goal van Reinier Romkes.
VVOG kwam ongewijzigd terug uit de catacomben. De eerste kans was gelijk al voor Rocco Keizer maar keeper Huiskamp was alert. Weliswaar werd Henk Baum een keer gevaarlijk voor de goal van VVOG na een dieptebal op hem maar verder was het VVOG dat de duels won en het middenveld volledig in handen had. Trainer in ’t Hof trachtte de bakens te verzetten door Ali Akla in te brengen voor Marlo Grunder.
Dit bracht echter ook niet gewenste resultaat. Vlak daarvoor had Rocco Keizer de wedstrijd zelfs al in het slot kunnen gooien . Een voorzet van Jeremy de Graaf werd door hem goed naar de grond gekopt maar keeper Huiskamp hield DVS nog in de race. Het was echter uitstel van executie want in de 70e minuut kon Rick Boersma alleen afgaan op keeper Huiskamp. Hij legde knap af op Lars Kerver en deze liet keeper Huiskamp voor de tweede keer kansloos. 0-2.
Frank Smeding en Lars Kerver kregen nog geel van de goed leidende scheidsrechter Meulenkamp. Het werd voor DVS zelfs nog erger. In een duel tussen Ali Akla en Lars Kerver zag scheidsrechter Meulenkamp een overtreding van eerstgenoemde en Ali Akla kreeg direct rood. Misschien wel een iets te strenge straf. De vrije trap werd door Sam Doeve goed genomen. Jeremy de Graaf werd de diepte ingezonden en ook hij liet keeper Huiskamp kansloos en zette de 0-3 op het scorebord wat tevens eindstand werd. Nick de Wit maakte nog zijn debuut voor VVOG . Hij verving de leeg gestreden Rocco Keizer. Een belangrijke overwinning voor VVOG en met name het collectief zegevierde. Volgende week kan dit voortgezet worden in de thuiswedstrijd tegen Staphorst.

40 0-1 Rocco Keizer
70 0-2 Lars Kerver
84 0-3 Jeremy de Graaf
Geel:  Lars Kerver (VVOG) en Marlo Grunder (DVS ’33)
Rood:  Ali Akla (DVS ’33)

Opstelling VVOG:
Reinier Romkes
Lennard van den Brink,Dennis van Vuuren,Martijn Duits,Niels Nijveld
Sam Doeve, Tim Brockhoff,Rick Boersma (85/Nick de Wit)
Jeremy de Graaf, Rocco Keizer (81/Hein Kort),Lars Kerver

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.