Dwight Lodeweges naar Cambuur Leeuwarden

19 Februari 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

In goed overleg neemt VVOG aan het eind van dit seizoen afscheid van trainer Dwight Lodeweges vanwege zijn aanstelling bij Cambuur.

Spelersfoto Dwight Lodeweges

Laurens Sloot (vice-voorzitter van VVOG) over het vertrek van de hoofdtrainer: “Wij hadden Dwight graag nog wat langer op De Strokel gehouden, want we zijn heel tevreden over het werk dat hij verricht. Dwight heeft er echter nooit een geheim van gemaakt dat zijn ambities verder reiken dan de hoofdklasse, dus wij hebben begrip voor deze stap. Wij wensen hem hoe dan ook veel succes en we zijn er van overtuigd dat de warme band tussen VVOG en Dwight Lodeweges blijft bestaan. De groep zit nog in een leerproces en wij hopen dat ze de komende maanden voor zichzelf de vrijheid nemen om het maximale van Dwight te leren. Dat is dan vervolgens weer een basis om komend seizoen op verder te borduren”. Voor Dwight Lodeweges is het ook geen eenvoudig besluit: “VVOG is een prachtclub, maar dat wist ik al. Prettige mensen binnen alle geledingen. We gaan volle bak door om te zorgen dat het team dit seizoen nog de nodige stappen kan maken, zodat ook zij hun ambities waar kunnen maken. Ik zal me daar voor 100 procent voor in blijven zetten”.

 

VVOG gaat zich komende weken beraden op het aantrekken van een opvolger voor Lodeweges. De ambitie om komend seizoen een competitief elftal te hebben dat mee kan strijden in het linkerrijtje van de hoofdklasse blijft ongewijzigd. Wij houden u komende tijd via de website op de hoogte.

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief