Selectienieuws

22 Maart 2008 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste



Door:  TC
De technische commissie is volop bezig met het vastleggen van nieuwe spelers en het verlengen van contracten met de spelers uit de huidige selectiegroep. Inmiddels is (mondeling) overeenstemming bereik met een achttal spelers. Vier van deze spelers waren vandaag bij VVOG voor de ondertekening van hun contact voor het komende seizoen. Zodra de anderen de handtekening zetten zullen we dit direct op de site vermelden.

Rick Boersma, het jonge Harderwijker talent ondertekende zijn contract voor volgend seizoen. Rick speelt al vanaf de F-jeugd bij VVOG. VVOG is blij dat Rick opnieuw voor weer jaar voor VVOG heeft gekozen. Dit seizoen staat hij al regelmatig in de basis en heeft voor een speler die net uit de A-jeugd komt al behoorlijk wat speelminuten achter zijn naam. Rick heeft de ambitie om een vaste waarde te worden voor VVOG 1.

Zeer verheugd zijn we over de contractverlening van Edwin van Egteren. Gaf hij vorig seizoen nog aan dat dit het laatste seizoen zou worden in Harderwijker dienst. Top fit als nooit te voren acht de inmiddels 33 jarige Edwin zich nog fit genoeg om nog een jaar op het hoogste amateurniveau mee te kunnen. De ambities zijn er nog steeds, Edwin wil absoluut bij de eerste zes eindigen om VVOG naar de topklasse te brengen.

Van s.v. Spakenburg komt Niels Nijveld. Deze 22 jarige Harderwijker was zijn hele jeugdopleiding actief bij VVOG tot hij bij FC Utrecht als 2e jaars A-junior de kans kreeg op het hoogste niveau van Nederland te acteren. Na de A-junioren selectie speelde Niels nog twee jaar in jong FC Utrecht, waarna de “blauwen” er als de kippen bij waren om Niels aan hun selectie toe te voegen. Niels kreeg te weinig speelminuten in Spakenburg om zich te kunnen bewijzen. Bij VVOG gaat hij voor 100% voor de 1e selectie. Hij zal er alles aandoen om een basisplek te veroveren en hij hoopt daarmee op een langdurig verblijf bij VVOG.

Paul Kalapnatsingh is een 23 jarige inwoner van Almere. De laatste drie seizoen kwam hij uit voor Zuidvogels uit Huizen. Zuidvogels komt uit in de 1e klasse A van de KNVB-West. Hij miste deze drie seizoen slecht één wedstrijd door een schorsing. Een vaste waarde dus voor de Zuidvogels. Paul begon in de jeugd bij Zeeburgia in Amsterdam, daarna volgde FC Omniworld waarna ook hij bij de A-jeugd van FC Utrecht een seizoen meedraaide. Paul is een linksbenige voetballer die vanaf de linkerkant speelt meestal verdedigend of als middenvelder. Paul heeft als doel om samen met VVOG de topklasse te bereiken. In zijn privé leven is hij werkzaam, en in opleiding, als belastingadviseur bij Deloitte.

Veel is er al gespeculeerd op deze site over het vertrek van Danny Marcus. Het vertrek terug naar DVS ’33 is een feit. We wensen Danny succes bij zijn nieuwe club.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief