Wij zijn vóór Positief Coachen. Op weg naar een veiliger Sportklimaat.

28 Februari 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

Zelden zag ik zo'n inspirerende en leerzame ervaring voor ons als vrijwilliger. Positief coachen helpt echt, ga het zien op 6 maart in de Dialoog

 

Wat zeg je voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je om met lastige ouders langs de kant?

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer junioren lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit.

Op woensdag 6 maart vindt in de theaters van Ermelo en Lelystad de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ plaats. 

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer. Bekijk hier de promo van de voorstelling.
 
De KNVB biedt vrijwilligers van verenigingen een hoge korting aan. Een kaartje kost slechts € 5,- (normale prijs € 20,-).
 
Bestel nu hier je kaarten.

Voor vragen of meer informatie kan ook contact opgenomen worden met districtsmedewerker Rini Brummel, te bereiken op rini.brummel@knvb.nl of 0570-664291.        

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief