Op weg naar gezondere voeding in de kantine

6 Maart 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

We willen ons steentje bijdragen om mee te helpen aan gezondere voeding in onze sportkantine. Daarom starten we een onderzoek hoe dat kan.

Niet dat we nou het totale aanbod in onze kantine overhoop willen gooien maar we willen wel onderzoeken of er voor sommige producten geen gezonder alternatief is en we willen ook onderzoeken of we andere aantrekkelijke én gezondere producten kunnen aanbieden.

Laurens Sloot, vice voorzitter gaat samen met de kantinemedewerkers de kar trekken en die zijn enthousiast. Afgelopen maandag zijn ze voor het eerst bij ellkaar geweest om de aanpak te bespreken.

Je kunt bijvoorbeeld eens onderzoeken of er niet erg veel suiker zit in de energydrankjes die we verkopen en je afvragen of daar andere net zo lekkere drankjes voor zijn met veel minder suiker. En zo kun je ook naar je voedingsproducten kijken. Het broodje VVOG kwam zelfs al even over tafel.

We laten de club maar eens lekker ravotten met dit onderwerp en zien de uitkomsten met vertrouwen en met een gezonde spanning tegemoet.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief