Nog geen witte rook uit VVOG Schoorsteen

8 Maart 2013 / Bestuur VVOG / Nieuws van het eerste

Over de opvolging van Dwight Lodeweges en het aantrekken van nieuwe spelers zien we nog geen witte rook uit de VVOG schoorsteen. Een toelichting. 

Omroep Friesland maakt een mooie rapportage van de helaas voor ons naar Cambuur vertrekkende Dwight Lodeweges. Met trots en een beetje weemoed presenteren we hier dit sfeerbeeld van een gedreven trainer.

Maar ondertussen zit het bestuur niet stil maar wil de opvolging wel zorvuldig en weloverwogen gaan regelen. En om maar in de sfeer van een andere belangrijke opvolging te blijven.......

Waar het Vaticaan momenteel de kardinalen bij elkaar heeft geroepen om de nieuwe Paus te kiezen, daar is de technische commissie (TC) van VVOG druk in conclaaf om na te denken over wie een geschikte opvolger is van Paus “Dwight Lodeweges”.

Hoe loopt dit proces, zo zal menig betrokken VVOG-supporter zich afvragen?

Allereerst is er een profielschets gemaakt waar de trainer/coach van de A-selectie aan dient te voldoen en deze profielschets is nader besproken met de TC, het bestuur en de spelersraad.

Op basis van deze profielschets is inmiddels een selectie gemaakt van een aantal kandidaat-trainers waar we graag mee in gesprek willen komen.

Deze gesprekken zullen voor eind Maart plaats gaan vinden.

In de eerste weken van April proberen we dan het afrondende gesprek te houden.

Op deze wijze hopen we medio April de trainer voor komend seizoen te kunnen presenteren.

Ook m.b.t. de selectie vordert de TC gestaag. Inmiddels is een goed beeld gekregen van de jongens die doorgaan en de jongens die afscheid nemen van VVOG. De TC is tevreden over dit proces.

Ook zijn er al diverse nieuwe spelers aangetrokken, zoals Thomas Vossebelt (Sparta Nijkerk), Richard Haklander (SDCP) en Jan-Jurrien Hop (vv Hierden) en zijn de scouts van VVOG druk in de weer om nog enkele potentiële versterkingen te bekijken.

De TC heeft er alle vertrouwen in dat VVOG ook komend seizoen weer met een sterk en talentvol elftal voor de dag kan komen.

     

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief