Bas Smit is onze Pupil van de week

14 Maart 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

Voor de thuiswedstrijd tegen Flevo Boys is Bas Smit de Pupil van de week.

Bas speelt inmiddels al voor het vierde seizoen bij onze vereniging. Dit jaar speelt hij in de F3. Zijn positie is rechts achter in de verdegiging. En dat is ook de plek waar hij het liefste staat. Het leukste van voetballen bij VVOG is dat hij met zijn vriendjes samen kan voetballen. Ook na schooltijd voetbalt Bas graag. Samen met zijn klasgenoten uit groep 4 van de Dominicus Savio. Naast het voetbal speelt Bas graag binnen op de Playstation of kijkt hij televisie. Het leukste om naar te kijken? Checkpoint, de dodelijkste 60 of Zappsport. En als het mooi weer is hij vaak buiten aan het voetballen of gewoon aan het spelen.

Zijn favoriete club is Ajax. Pas heeft hij zelfs een wedstrijd van zijn helden bezocht. Bas was laatst namelijk door zijn vriendje Sem uitgenodigd om een mee te gaan naar de wedstrijd Ajax - Roda JC. Hij vond het geweldig in het grote stadion de Arena, de spelers die zich warm gingen lopen, de mensen die met z’n allen aan het zingen zijn. In een woord geweldig, ondanks de uitslag 1 -1 was het een leuke dag.

De favoriete speler is, net als bij veel andere kinderen, Lionel Messi van FC Barcelona en later wil Bas heel graag politieagent worden.

Als einduitslag van de wedstrijd VVOG - Flevo Boys verwacht Bas dat het een 3 -1  overwinning voor VVOG wordt. Het zou mooi zijn als die voorspelling uitkomt Bas. Dan houden we de drie punten in Harderwijk.

Veel plezier aanstaande zaterdag !!

 

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief