VVOG leidt duur verlies tegen HZVV

24 Maart 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

VVOG heeft in Hoogeveen onder barre weersomstandigheden duur puntenverlies geleden door een 3-1 verlies tegen HZVV

VVOG heeft in een bar slechte wedstrijd de punten achter gelaten in Hoogeveen. HZVV won met 3-1 van VVOG na een 1-0 ruststand.
De wedstrijd werd gespeeld onder barre omstandigheden. De wind had vrij spel op het mooie maar open complex van de Hoogeveners. De wind stond dwars over het veld.

Dat VVOG de punten aan de gastheren daar zag het in de beginfase totaal niet naar uit. Onder andere Rocco Keizer kreeg kansen om VVOG op voorsprong te brengen. Verschillende keren werd de bal achter de verdediging van HZVV gelegd. Vaak kwam de eind pass echter niet aan.
In de 9e minuut kwam HZVV op voorsprong. Op randje van (of net over) buitenspel kwam de bal bij Marco Hartman en deze miste niet en zette de 1-0 op  het scorebord.

VVOG deed daarna wat terug via een kopbal van Rocco Keizer eerst net naast en daarna tegen de lat.
Een paar minuten later kwam VVOG goed weg na een scrimmage voor het doel van Reinier Romkes.
De ruststand ging in met een achterstand van 1-0. Na rust kwam Rocco Keizer niet meer terug en was vervangen door Dada Bugera.
Ook na rust waren de gastheren veel feller hadden veel vaker de tweede bal en streden voor iedere meter. De normaal zo solide verdediging van VVOG liet nu keer op keer steekjes vallen. Binnen het kwartier in de tweede helft was de wedstrijd gespeeld. Eerst was het Pim de Jonge (56e minuut) en nog geen vijf minuten later was het wederom Marco Hartman die geklungel bij VVOG afstrafte en de stand op 3-0 bracht.
Trainer Dwight Lodeweges haalde de twee vleugelspitsen van het veld. Jeremy de Graaf en Lars Kerver werden vervangen door John Martens en Jeroen Spoelstra.
VVOG leek even terug te komen door een doelpunt van Dada Bugera. Maar het was allemaal zo onsamenhangend dat het eigen lijk niet eens verdiend zou zijn.
HZVV kreeg in de slotfase een aantal niet te missen kansen maar Reinier Romkes was een grote sta in de weg voor de aanvallers van HZVV anders had de uitslag nog veel hoger uit kunnen vallen.
VVOG leed duur puntenverlies en zal volgende week uit bij Nunspeet uit een ander vaatje moeten tappen .

<p>

9 Marco Hartman 1-0
56 Pim de Jonge  2-0
61 Marco Hartman 3-0
68 Dada Bugera  3-1

Geel: Niels Nijveld (VVOG) en Jasper van der Stouw (HZVV)

Opstelling VVOG:
Reinier Romkes
Lennard van den Brink,Martijn Duits, Dennis van Vuuren, Niels Nijveld
Sam Doeve,Rick Boersma,Tim Brockhoff
Lars Kerver(65/Jeroen Spoelstra), Rocco Keizer (46/Dada Bugera),Jeremy de Graaf(65/John Martens)

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.