Bestuursperikelen daadkrachtig aangepakt

4 April 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

Wim van Gunst, Gerit Keizer en Laurens Sloot nemen met een tevreden glimlach afscheid als bestuurslid aan het einde van dit seizoen

Ze hadden  het prima naar hun zin maar hebben vanwege hun werk geen tijd meer om bestuurslid te zijn. Blijven overigens nog wel actief voor VVOG. Laurens blijft bijvoorbeeld VVOG TV doen en wil dat nog verder gaan professionaliseren.

Al eerder hadden we afscheid genomen van bestuurslid voetbalzaken Henk Drost die deze functie al tijdelijk waarnam en vanwege zijn dubbelfunctie bij VVOG als trainer van de B-selectie met hetzelfde tijdeuvel zit. Op dit moment is Ruud Posthumus bestuurslid voetbalzaken ad interim.

We zijn als bestuur nu aan de slag om de vacatures te gaan invullen.

We zijn heel blij dat Nico Gerards, Fred Moll en Herman Dekker de bestuursclub weer willen komen versterken. Nico, Fred en Herman draaien nu al mee met de bestuursvergaderingen zodat de overgang in het nieuwe seizoen naadloos zal gaan verlopen (uiteraard hebben ze nog geen stemrecht want dat kan pas na de formele benoeming in de Algemene Ledenvergadering).

We hebben daarnaast ontdekt dat met name alle facilitaire zaken enorm veel tijd vergen. Vandaar dat Fred Moll, Johan Du Bois in het nieuwe seizoen met name op dit aspect zal gaan ondersteunen.

Verder vinden wij het voor de voetbalzaken van belang, dat er een goede aansluiting is tussen ons grootste tak, de jeugd en de senioren. Vandaar dat het bestuurslidmaatschap voetbalzaken zal worden verdeeld over twee bestuursleden. Voor met name de jeugdzaken zal Nico Gerards de honneurs gaan waarnemen. Voor het totale gebied van voetbalzaken zijn we nog naarstig op zoek naar kandidaten.

We zoeken een bestuurder die zijn roots op het gebied van voetbalzaken bij VVOG heeft verdiend en de ambitie heeft om het voetbal bij VVOG op een nog hoger plan te brengen. Uiteraard zijn we als bestuur zelf actief op zoek naar mensen met een VVOG hart maar als er iemand is die goede kandidaten weet laat dat dan even weten aan Ruud Posthumus door hem daarop aan te spreken of te mailen naar voorzitter@vvog.nl

Op dit moment hebben we ook nog een vacature voor het vrijwilligersbeleid, een aandachstgebied waar al het nodige is ontwikkeld maar dat in de komende tijd verder in daden en activiteiten moet worden omgezet. Als er bij VVOG mensen zij die goede kandidaten weten laat ze dat dan eveneens doorgeven aan Ruud Posthumus.

Zoals het er nu naar uitziet zal de samenstelling en functieverdeling voor het nieuwe seizoen er als volgt uitzien:

Voorzitter Ruud Posthumus
Vice voorzitter (aandachtsgebied facilitaire zaken) Fred Moll
Secretaris Peter Kramer
Penningmeester Wim van Schie
Bestuurslid Voetbalzaken Vacature
Bestuurslid Voetbalzaken (aandachtsgebied jeugd) Nico Gerards
Bestuurslid Facilitaire zaken Johan Du Bois
Bestuurslid Sponsoring en Communicatie Willem Lubbersen
Bestuurslid Bijzondere opdrachten Herman Dekker
Bestuurslid Vrijwilligersbeleid Vacature

 

Ruud Posthumus Wim van Schie Willem Lubbersen Peter Kramer
       
 
Nico Gerards Fred Moll Johan du Bois  

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief