Selectie nieuws

7 April 2008 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste




Van links naar rechts op de foto: Fabian Bouwman, Floris Buitenhuis, Jakko Slot en Nick Stots (klik op de foto voor vergroting)

Door: TC

Voor het komende seizoen werden opnieuw vier spelers vastgelegd.
Fabian Bouwman 33 jaar is natuurlijk niet echt nieuw voor VVOG. Al 9 seizoenen en 257 wedstrijden speelde hij voor VVOG. Na één seizoen Spakenburg komt hij weer terug naar Harderwijk. Bij Spakenburg liep hij in de voorbereiding een blessure op waardoor, hij mede door het goede presteren van Sven Taberima, niet mee voor een basisplaats in aanmerking kwam. Fabian heeft nog steeds ambities en wil graag met VVOG naar de topklasse.



Van H.F.C. Haarlem komt aanvaller Nick Stots.
Nick Stots woont in Almere en heeft een groot deel van zijn voetbal opleiding gespeeld bij FC Utrecht. Hij speelde o.a. met Niels Nijveld in de A-junioren van FC Utrecht. In het seizoen ‘03/’04 werd hij topscoorder in de Eredivisie bij de B-junioren. Na zijn Utrecht tijd vertrok hij naar HFC Haarlem. Als jonge speler in een selectie van 28 man kwam hij niet aan spelen toe. Daarom koos hij voor een maatschappelijke carrière als intercedent bij een uitzendbureau. Dit valt niet meer te combineren met 6x per week trainen bij een profclub, daarom was de keuze voor VVOG snel gemaakt. Nick is 20 jaar.


Floris Buitenhuis (25 jaar), is een aanwinst voor VVOG. De laatste twee seizoen kwam hij uit voor Be Quick ’28 uit Zwolle. Daarvoor speelde hij drie seizoenen bij HHC Hardenberg, waarmee hij promoveerde naar de hoofdklasse. Deze gedreven middenvelder wist in bijna vier seizoenen 25x het net te vinden. Dit seizoen gaat het wat minder en scoorde hij slechts twee keer. Floris speelde in de jeugd bij FC Zwolle o.a. met

 Jakko Slot die vandaag ook een contract aanging bij VVOG voor het komende seizoen.
Net als Floris ging Jakko na FC Zwolle naar HHC Harderberg waar hij vier seizoenen speelde. Vanwege werkzaamheden koos hij daarna een jaar voor Bergentheim, waar hij oorspronkelijk vandaan komt. De laatste twee seizoen kwam hij uit voor Staphorst. Dit seizoen miste hij een groot aantal wedstrijden door een gebroken middenvoetsbeentje.
Jakko (middenvelder) is 26 jaar en evenals Floris woonachtig in Zwolle.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief