Superspannend weekend voor veel VVOG teams

5 April 2013 / Redactie / Algemeen

De B1 kan kampioen worden, gaat de B2 de 6e winst op rij binnenhalen, kan het 2e een stap dichter naar het kampioenschap zetten !.

Bij voorbaat maken we onze excuses dat we niet alle elftallen de revue kunnen laten passeren. Hieronder een bloemlezing uit het spannende voetbalaanbod van zaterdag.

De B1 is helemaal in de flow van het kampioenschap. Gaat het zaterdag in Voorthuizen een geweldig weekend worden voor de mannen van Bert Hoeve en Sieds Severein. Stiekum rekenen we er op maar er moet nog wel gewonnen worden. Succes mannen.

De B2 behaalde in voorgaande edities vijf keer achter elkaar winst. Zaterdag spelen ze tegen Horst dat 1 punt achter staat. Wie wil het nog spannender maken.

Het tweede elftal wacht zaterdag de kraker tegen DVS 3. Ze staan 9 punten los van de nummer 2 DTS met een wedstrijd minder gespeeld maar kunnen de kampioensvlag ook bij winst zaterdag nog niet laten fladderen.

Het 9e elftal staat op een geweldige 2e plaats en moeten die zaterdag thuis  in een 6 punten duel tegen het op de 4e plaats staande SEH zien te verdedigen.  We kennen de jongens als mannen van stavast en met het thuisvoordeel dichten we ze goede kansen toe.

Na de overigens volgens het wedstrijdverslag niet overtuigende winst tegen Robur et Velocitas (wat een prachtige naam voor een voetbalclub maar dat terzijde) staat de C1 weer aan kop met 1 punt voorsprong op SVI. Zaterdag volgt de thuiswedstrijd tegen de nummer 5 Be Quick en de jongens hebben beloofd even uit een ander vaatje te tappen. Taken uitvoeren, vroeg druk zetten, verzorgd voetbal spelen, we gaan ze nauwlettend volgen.

De C2 verloor het afgelopen weekend van Hierden na twee achtereenvolgende overwinningen en staan nu 4e. Zaterdag wacht mogelijk eerherstel tegen het op de 10e plaats staande EFC.

Van de afgelopen 4 wedstrijden verloof de D1 er 1 en ze staan nu op een 5e plaats en moeten zaterdag thuis tegen het op de 10e plaats staande CSV. Winst kan die 5e plaats verstevigen en mogelijk iets dichter bij de top 4 brengen.

In de klasse van de E2 is het superspannend. De mannen staan 2e met even veel punten als de nummer 1 maar met 1 wedstrijd meer gespeeld. Zaterdag de klapper tegen Zwart Wit thuis dat op een 5e plaats staan.

De F9 doet het ook heel goed. De kanjers van leiders Gijs van der Heiden en Rogier Peetom staan 2e en moeten zaterdag tegen NSC dat op een 12e plaats staat. Normaliter zou dat winst moeten betekenen maar een zekerheidje is het nooit, dus opstropen die mouwen jongens.

Dan de dames. Het vlaggenschip, de dames 1 wacht een zwaar duel tegen de nummer 2 van de ranglijst Berkel maar met goed geconcentreerd voetbal en voldoende flair moeten de dames toch een goed resultaat kunnen behalen.

De meisjes B hebben zoals bekend een zwaar verlies gekend door het overlijden van Wim Drost maar wisten de 1e wedstrijd nadien tegen OWIOS toch in winst om te zetten. Ze blijven daardoor op positie nummero uno en verdienen daarmee een reuze compliment. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen de nummer laatst Lelystad.

En dan onze G-voetballers. De G1 jeugd doet het bijzonder goed. Ze staan op de 2e plaats, hebben even veel punten als de nummer 1 en laten die nou zaterdag naar Harderwijk komen. Wie had het over spannend ?!.

Met de G-senioren gaat het momenteel wat minder. Ze staan op een 8e plaats en zijn zaterdag vrij maar moeten volgende week thuis tegen de nummer 7, 't Harde.

Afsluitend wensen wij alle elftallen morgen in de eerste plaats heel veel voetbalplezier. Geniet er van en we hopen dat het voor zoveel mogelijk jongens en meisjes, heren en dames ook een succesvol weekend mag zijn.

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief