Treedt ons 2e in de voetsporen van de B1 ?

11 April 2013 / Redactie / Algemeen

Afgelopen zaterdag werd de B1 al kampioen en ons tweede elftal kan zaterdag die titel in de uitwedstrijd tegen Zwart-Wit ook gaan binnenhalen.

Na de 4-2 winst van afgelopen dinsdag uit tegen VSCO staan de mannen 10 punten voor op nummer 2, DTS.

De wedstrijd van aanstaande zaterdag 13 april tegen Zwart Wit uit, kan dus betekenen dat het kampioenschap wordt binnengehaald en de mannen in één seizoen weer promoveren naar de Hoofdklasse. Dat zou een prestatie van jewelste zijn van de spelers, trainers en begeleiders die vanaf het begin ook op niet minder dat die titel hadden ingestoken.

Maar dan zal toch eerst echt die lastige derby uit tegen Zwart Wit gewonnen moeten worden en we weten bij voorbaat dat de Zwart Witters alles op alles zullen zetten om de winst gewoon op het gezellige sportpark aan de Parkweg  te houden. Zij staan namelijk op een keurige 5e plaats en kunnen bij winst nog verder op de ranglijst stijgen.

De wedstrijd begint om 12.30 en alles en iedereen die bij het tweede betrokken zijn vragen om zoveel mogelijk sportieve support om de jongens naar het kampioenschap toe te schreeuwen. En hopelijk zal dat zoveel helpen dat we na afloop het bier en de champagne (met mate) maar rijkelijk kunnen laten vloeien.

Hup mannen van het tweede, veel succes en gaan voor dat kampioenschap. En oh ja trouwe supportersschare van VVOG, dat is dan toch een mooie opwarmer als u de uitwedstrijd van het eerste tegen NSC nog gaat bezoeken.   

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief