Opnieuw zinderende duels voor VVOG teams

12 April 2013 / Redactie / Algemeen

Gaat de B2 ook haar 7e achtereenvolgende duel winnen, hoe doet de F3 het tegen de koploper. Zaterdag weer volop spanning en sensatie.

Om te beginnen de A-junioren. Na de uitglijder tegen Epe, volgde het toch teleurstellend gevoelde gelijkspel tegen DOVO maar het herstel kan zaterdag helemaal zichtbaar worden tegen de nummer laatst SDVB. Zo kan die mooie derde plaats verder verstevigd worden.

Dan die ongelooflijke serie van de B2, 6 keer achter elkaar gewonnen en gaan ze zaterdag Hulshorst ook aan hun zegekar binden ?. Mannen geweldige prestatie en good luck aanstaande zaterdag.

Ook het op de 6e plaats staande de B3 speelt een sleutelduel tegen de nummer 4 SDVB dat 3 punten meer heeft. Bij winst hebben de mannen van trainer Jordi Stellingwerf de aansluiting met de subtop weer te pakken.

De C1 won met 5-2 van Be Quick en behouden hun krappe voorsprong van 1 punt op SVI dat zelf met maar liefst 11-0 van WHC wist te winnen. Zaterdag spelen de toppers uit tegen Nunspeet dat voorlaatste staat maar in dit stadium mag de concentratie niet verslappen en het ziet er naar uit dat de prijzen pas aan het einde kunnen worden uitgereikt.

De C2 doet het ook erg goed en zij staan 4e. Zaterdag spelen the boys tegen VIOS dat voorlaatste staat. Winst betekent dat zij ook nog een plaatsje kunnen stijgen.

Ook de C4 kent een hele sterke periode. Ze staan 2e met een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper. Zaterdag spelen de mannen van trainer Gert Soetman en coach Antonio Vivas tegen de nummer 7 Hoevelaken en kunnen ze hun positie verder verstevigen.

Na winst in de afgelopen 2 duels wacht de op de 5e plaats staande D1 zaterdag de derby en belangrijk puntenduel tegen de nummer 6 Zwart Wit dat 3 punten achter staat. Een kraker dus van jewelste en -bij winst- belangrijk voor het zelfvertrouwen. Om in de stemming te komen kun je hier een voorbeschouwing van de wedstrijd bekijken.

 

De D6 dat momenteel 4e staat, kan nog volop naar boven kijken want ze staan maar 2 punten achter op de nummer 2 DVS. Zaterdag wacht de wedstrijd tegen Sparta Nijkerk en winst moet voor de mannen van trainer Gerard Goosensen toch mogelijk zijn.

De E1 walste afgelopen zaterdag over DTS heen met 6-1 en staan nu op een prachtige 3e plek. Die positie kan zaterdag verstevigd worden als ze de winst tegen Lelystad weten binnen te slepen.

En dan weer een topper en kraker want de E2 van trainer René Wiertz,dat op een 2e plaats staat, moet het opnemen tegen de nummer 3 SDC dat 3 punten achter staat. Nou mannen, op tijd naar bed, goed ontbijten en met volle borst de sportieve strijd aan gaan om die 2e plaats te behouden.

Ook de E4 staat op een geweldige 2e plaats met nog volop kampioenskansen want de achterstand op de nummer 1 SDCP bedraagt slechts 2 punten met  2 wedstrijden minder gespeeld. Zaterdag kunnen er goede zaken worden gedaan als ze weten te winnen van en in Zeewolde dat op een 10e plaats staat.

De F1 staat op een prachtige 2e plaats met 3 punten achter de nummer 1 en dus voor hen ook nog volop kampioenskansen. Morgen volgt de wedstrijd tegen Horst. Dus jongens, gooi alles sportief in de strijd maar vergeet het belangrijkste niet en dat is genieten van je sport.

Weer zon'n spannend duel. Het team van Eelco Ovinge, de F3 staat ook al op een 2e plaats en zij moeten uit nog wel tegen de koploper SDCP. Maak er iets moois van jongens en wie weet volgt er dan wel een tractatie smiley.

Dan de vrouwen. De dames 1 staan op een negende plaats en moeten uit tegen SVS dat 4 punten meer heeft en goede middenmoter is. Belangrijk dus, want bij winst kunnen de dames weer wat gemakkelijker adem halen en dat is ook belangrijk voor het zelfvertrouwen. Oké meiden, zet 'm op en neem die winst mee terug naar Harderwijk.

De vrouwen van VVOG 2 van Hans-Peter Roelofsen zijn een beetje van slag en verloren de laatste 2 duels. Zaterdag kunnen ze dat rechttrekken als ze weten te winnen van de nummer laatst SDCP.

Ook de G-jeugd kent morgen een topper. Ze staan nu 2e en moeten morgen tegen de nummer 3 AZ 2000 hun voorsprong van 2 punten verdedigen. De jongens doen het echter uitstekend en we zien deze wedstrijd dan ook met vertrouwen tegemoet.

Als laatsten de senioren. Subtopper VVOG 5 verloor vorige week van koploper Veensche Boys en wacht zaterdag al weer een zware opgaaf als de nummer 2 Hoevelaken op bezoek komt.  We kennen ze goed genoeg dat hen geen tweede keer verlies zal overkomen, zo denken wij. Dus ook voor hen: vanavond op tijd naar bed, goed ontbijten, even lekker ontspannen, taken geconcentreerd uitvoeren en na winst helemaal uit je dak gaan. Zo zien we dat wel voor ons.

Last but not least VVOG 9. Hoe spannend kan het zaterdag zijn. Ze staan 3e met eenzelfde aantal punten als de nummer 2 en zaterdag moeten de mannen van nestor Herman Dekker uit tegen koploper Teuge 4. Mannen, verras ons, niet door met een zweefvliegtuigje er van door te gaan maar door stiekum die punten mee naar huis te nemen.

We wensen afsluitend alle teams ontzettend veel succes maar nog meer plezier morgen in alle voetbalwedstrijden en uiteraard en daarnaast een goed weekend.

 

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief