Waar is dat feestje, hier is dat feestje

14 April 2013 / Redactie / Algemeen

Na de B1 vorige week, hadden we dit weekeind opnieuw Uno El Campione. Mannen van het tweede. G E W E L D I G gedaan, van harte !

De oproep voor de kampioenswedstrijd tegen Zwart Wit op het sportpark aan de Parkweg had veel VVOG supporters op de been gebracht. Evenals vorige week bij de wedstrijd van het eerste tegen SVZW waren er dit keer ook weer veel jongens en meisjes van onze jeugdelftallen. Dat is niet alleen bijzonder, het versterkt ook de verbondenheid en het familiegevoel goeie ontwikkeling.

Dan de wedstrijd. Nou mensen, de jongens weten de spanning er gedurende de gehele wedstrijd lekker in te houden. Komen via een mooie combinatie op een 0-1 voorsprong maar dan kan het muntje op het hobbelige veld echt alle kanten uitrollen. In de laatste minuten leidde dat toch nog tot hachelijke momenten voor het VVOG doel maar (even controleren of alles nog droog was) gelukkig was daar dan toch eindeljk, eindelijk het eindsignaal van de wedstrijd en kon de kampioensvlag in top.

Het is meer dan een compliment als we zeggen dat dit een prestatie van superformaat is. In de eerste plaats natuurlijk van de spelers die vanaf het begin van de competitie maar gefocust waren op één ding; "binnen een seizoen weer terug naar de hoofdklasse waar we horen". En natuurlijk moet daar sturing op komen, werken in je taken, elkaar motiveren, soms ook even hard de waarheid zeggen, over een verlies heen helpen en trainen op automatismen. Daar zijn de trainers en begeleiders voor en bij hen zag je diezelfde gedrevenheid.

En toen was het eindeljk half drie en ging iedereen compleet uit z'n dak, de kampioensschaal werd getoond en geteisterd, de champagne vloeide over hoofden, de kleedkamer werd omgetoverd in één groot feestgedruis en er waren woorden en bloemen van Laurens Sloot namens de hele VVOG familie.

Het feest kon natuurlijk maar op één pek gevierd worden: Op dus naar de VVOG kantine. Geweldig van onze jongens van de B1 die het hele gezelschap van het tweede zaten op te wachten om te delen in die vreugde. En prachtig van de ZAVO dat ze de jongens weer op de hun bekende wijze beloonden.

Het bleef nog lang gezellig zo in de kantine en we vermoedden haast dat het 's avonds nog ook even is doorgegaan.

Nou, laten we afsluiten met natuurlijk de woorden dat we verdubbeltjes nog an toe hartstikke trots op jullie allemaal zijn en wie weet zitten er nog meer van dit soort kampioenschappen aan te komen.  Want dat blijft natuurlijk altijd het leukst en de ultieme beloning voor al je werk.

Waar is dat feestje, hier is dat feestje bij VVOG natuurlijk.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief