VVOG stelt vervolg hoofdklasseschap veilig bij NSC

14 April 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

Door de 1-4 winst op NSC speelde het eerste zich in veiligheid en kan het alles op alles zetten voor de 3e periode titel. We gaan d'r voor.

VVOG heeft zich door de uitoverwinning bij NSC  definitief veilig gespeeld  en kan de laatste wedstrijden geheel vrijuit spelen. Nadat het tweede eerder deze middag al kampioen was geworden door met 0-1 van Zwart-Wit te winnen was het daarna het eerste dat ook de overwinning naar zich toe wist te trekken.

De overwinning van vandaag kwam zeker niet zonder slag of stoot tot stand. NSC speelde de eerste twintig minuten goed mee en kreeg zelfs de beste kans welke niet door topscorer Tabaouni werd benut.

VVOG, dat het vandaag zonder de geschorste Sam Doeve ,Tim Brochkoff en Rocco Keizer moest doen kwam halverwege de eerste helft toch op voorsprong. Een voorzet van Niels Nijveld werd feilloos binnengekopt door de vandaag als centrumspits optredende Jeremy de Graaf. VVOG kwam beter in de wedstrijd maar moest uitkijken voor de gevaarlijke spitsen Cherkaoui en Tabaouni.

In de 34e minuut was het over voor NSC. Lars Kerver pikte een bal op van een NSC verdediger en schoot de bal in de verre hoek achter keeper Verhoef.

Na rust kwam NSC er niet meer aan te pas. VVOG speelde zich naar een 0-4 voorsprong. Beide doelpnten van Jeremy de Graaf. De eerste na een knappe steekpasss van Hein Kort en de tweede zette Rick Boersma Jeremy de Graaf voor de keeper na een goede interceptie na een slechte uittrap van keeper Verhoef. VVOG had de voorsprong veel verder uit kunnen, misschien wel moeten bouwen.

Het bleef uiteindelijk bij vier doelpunten. Dwight Lodeweges bracht John Martens en Nick de Wit nog in het veld voor Dennis van Vuuren en Hein Kort .

Dirk Roelofsen maakte vandaag zijn debuut in de goal van VVOG. Hij verving de licht geblesseerd geraakte Reinier Romkes in de 85e minuut.

Dat het in de 90e minuut nog 1-4 werd door Tabaouni was meer voor de statistieken.

Volgende week gaat VVOG op bezoek bij Berkum en kijken we stiekem toch nog naar de derde periode.

Tenslotte floot scheidsrechter Roeland een puike wedstrijd en hield de kaarten op zak.

Reinier Romkes (88/Dirk Roelofsen)

Lennard van den Brink,Martijn Duits, Dennis van Vuuren(75/John Martens),Niels Nijveld

Rick Boersma,Terence ten Brink,Tim Fechter

Jeremy de Graaf, Lars Kerver, Hein Kort (79/Nick de Wit)

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.