VVOG is meer dan voetbal

16 April 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

We doen mee aan de Koningsspelen, organiseren met het speciaal onderwijs een clinic en stimuleren meer bewegen en sporten voor kinderen.

VVOG staat midden in de Harderwijkse samenleving en wil daar een actieve rol in spelen. We zijn maatschappelijk partner voor de Harderwijkse bevolking. In de komende periode zijn we op meerdere terreinen actief; een overzicht.

Sportmove.
Sportmove is een initiatief van de vakleerkrachten van de scholen voor speciaal onderwijs De Lelie, De Springplank en Mijnschool.
In de Nationale Sportweek zullen zij voor de 200 kinderen van deze scholen speciale sportactiviteiten organiseren op woensdag 24 april en VVOG doet daar graag aan mee.
We hebben niemand minder dan good old Koen Bruining bereid gevonden om een voetbalkennismaking te verzorgen samen met studenten van MBO Sport en Bewegen van Landstede.
Op deze manier geeft VVOG weer een stukje invulling van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en wie weet zijn er kinderen zo enthousiast dat ze zich willen opgeven bij onze mooie voetbalclub.

Doe mee, sport is OK.
In samenwerking met de gemeente Harderwijk zullen Jeremy de Graaf, Wesley Bies en Reinier Romkes op donderdag 2 mei een te gekke voetbalfundag organiseren voor de Harderwijkse schoolkinderen en natuurlijk voor de jongens en meisjes van de F-league.
Deze clinic staat natuurlijk in het teken van de impuls om kinderen meer te laten bewegen en te laten sporten onder het motto DOE MEE, SPORT IS OK.

Koningsspelen.
Op vrijdagmiddag 26 april organiseert  de gemeente Harderwijk rond het sportpark aan de Parkweg  voor 1.500 schoolkinderen de Koningsspelen.
Natuurlijk vanwege de kroonswisseling maar natuurlijk om voor de kinderen een geweldig programma voor te schotelen en daarmee ook weer te laten zien dat bewegen en sporten gewoon heel leuk is.
VVOG en dan met name Henk Drost, Sieds Severein en Monique Mennen is het gelukt dat COVEBO kids de sportmaterialen beschikbaar stelt.
En voor wie dat nog niet weet, dat is voor kinderen een geweldige sensatie.
Voorzitter Ruud Posthumus en bestuurslid Willem Lubbersen geven tijdens die middag namens VVOG acte de presence.

             

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief