Highlights wedstrijden VVOG teams zaterdag 20 april

19 April 2013 / Redactie / Algemeen

Een geweldige prestatie van het G2 jeugdteam. Ze staan bovenaan en ook voor andere teams zijn er nog volop kampioenskansen.

Na 8 gewonnen en 1 verloren wedstrijden staan de G2-mannen van trainer John van der Lienden en leidster Marja Hoekstra op een geweldige eerste plaats. En het is, met nog enkele wedstrijden, superspannend want de nummer twee Colmschate heeft evenveel punten.
Nu is het wel zo dat de mannen zoveel zelfvertrouwen hebben gekregen dat er heel wat moet gebeuren willen de tegenstanders ze kunnen verslaan. Zaterdag spelen ze uit tegen AZ2000 dat op een derde plaats staat.
Stuur de jongens via hun gastenboek een steun in de rug, dan gaan ze zaterdag ook zeker weer hun uiterste best doen om de winst naar Harderwijk te halen.

Nog zo'n kanjerteam. De C1. Staan met nog twee wedstrijden te gaan 4 punten voor en kunnen dus in de wedstrijd van zaterdag 27 april thuis tegen Sparta Nijkerk de derde kampioen worden.
Die wedstrijd, volgende week zaterdag 27 april, begint om half één op veld 3. Maar we nemen aan dat de C1 voor die tijd nog wel wat van zich zal laat horen om zoveel mogelijk supporters op de been te krijgen. Wij gaan in ieder geval wel !.

De A1 is zaterdag vrij, won afgelopen zaterdag onder leiding van Henk Drost met 2-3 uit tegen SDVB en bezetten nu de derde plaats.
Als ze de twee nog resterende wedstrijden weten te winnen nemen ze naar alle waarschijnlijkheid een periode over en gaan ze aan de nacompetitie mee doen.
De eerste opgave is dan wel volgende week van het op de elfde plaats staande Concordia Wehl te winnen.

De C4 ligt ook nog steeds op koers om kampioen te kunnen worden en zaterdag volgt de topper uit tegen de nummer 1 Zeewolde.
Dat heeft twee punten voorsprong maar met een wedstrijd meer gespeeld. En de jongens van de C4 ogen wel behoorlijk zelfverzekerd dus dat belooft wat.

Nog even bijzondere aandacht voor de B1 want zoals vorige week al gezegd, zijn deze jongens zeer betrokken bij de VVOG familie.
Niet alleen door hun succes te delen met dan van het tweede elfal maar ook doordat 6 jongens van het team aanstaande zaterdag hun opwachting zullen gaan maken als scheidsrechter.
Jongens een dikke vette pluim voor jullie, bedankt!.

De meisjes B1 hebben ook zeker nog kampioenskansen.
Ze staan één punt achter de koplopers maar met een wedstrijd minder gespeeld.
Zaterdag spelen ze tegen Hatto Heim dat net onder hen staat.
Nou meiden, zet 'm op dan blijven we in de race om het kampioenschap.

Helaas, de zegekar van de B2 is geëindigd door een gelijkspel tegen Hulshorst. Maar ze staan wel keurig op een derde plaats en we denken dat het slechts een eenmalige onderbreking is geweest.
Zaterdag volgt overigens wel de wedstrijd tegen Zwart Wit en dat is een pittige want deze jongens staan tweede .

Ook voor de C2 volgt zaterdag een flinke opgave. Ze wonnen afgelopen zaterdag van VIOS met 3-0, staan nu vierde en moeten zaterdag thuis tegen de nummer twee, Lelystad en die ploeg windt er ook geen doekjes om want ze verloren slechts twee keer.
Nou, de booschap is helder; mouwen opstropen, goed positiespel blijven spelen, proberen net iets slimmer te zijn dan de tegenstander en tenslotte, niet geheel onbelangrijk, iets vaker scoren dan zij. Veel succes en denk om RESPECT.

De D1 staat momenteel op een vijfde plaats en moet zaterdag tegen DOS Kampen dat op een achtste plaats staa. Bij winst zijn er kansen om nog iets op te schuiven want de andere teams hebben één of meer wedstrijden meer gespeeld.

De D6, staat nu vierde maar ook met minder wedstrijden gespeeld en zij maken ook nog kans op de titel. Eerst maar eens zaterdag zien te winnen van Sparta Nijkerk dat op een zevende plaats staat.
Nou gaat het gerucht dat trainer/leider Eibert Reijerse één of andere traktatie in het vooruitzicht heeft gesteld maar dit bericht kon nog niet officieel bevestigd worden.

De E2 staat tweede met nog drie wedstrijden te gaan en ook zij hebben dus ook nog zeker kansen op een of op dé hoogste notering.
Zaterdag volgt de wedstrijd tegen Unicum dat tiende staat. We blijven ze op de voet volgen.

De E4 en de E5 spelen zaterdag beiden tegen DVS. Voor de E4 dat vierde staat is dat een zeer belangrijk duel want DVS staat zesde en één punt achter VVOG.
Datzelfde geldt ook voor de E5 dat derde staat terwijl DVS vierde staat. Dit is dus een echt zespunten duel.

Dan dat prachtige team van de F9 dat één punt achter koploper Zwart Wit staat waartegen ze afgelopen zaterdag met 1-1 gelijkspeelden.
En zaterdag volgt alweer de volgende uitdaging tegen VVOP dat zevende staat.

De dames 1 wisten afgelopen zaterdag voor een ommekeer te zorgen door uit met 0-3 te winnen van SVS. Daarmee moeten ze toch zelfvertrouwen hebben getankt dat ze goed van pas komt in de wedstrijd zaterdag tegen de numnmer twee van de ranglijst Berkel.
Gaan ze stunten en Berkel de vijfde nederlaag bezorgen. We geloven er in.

Een kleine overstap naar de senioren nu. We volgen het vijfde op de voet en ja hoor afgelopen zaterdag was er weer de winst op Prins Bernhard (uiteraard wordt hier de voetbalclub bedoeld cheeky).
Dan ben je op de vierde plaats beland, volgt zaterdag weer een klapper van de week, want dan komt de nummer twee Nunspeet op bezoek.
Zes punten meer en bijzonder schotvaardig want ze scoorden het meest van alle teams tot nog toe.
Dus, mannen hou het achterin (uiteraard op een sportieve manier en niet door het doel dicht te timmeren) dicht en peer er voor eentje in dan is dat weer mooi gepiept en hebben jullie een heel tof weekend.

Als laatste het elfde elftal. Wonnen afgelopen zaterdag het altijd moeilijke duel van Rood-Wit, staan nu keurig op een vijfde plaats  en gaan zaterdag spelen tegen de koploper SDCP.
Jongens, SDCP heeft van de 16 wedstrijden, nog maar één keer gelijk gespeeld. Het wordt dus tijd dat zij ook eens weten wat verliezen is.
Want zoals Cruijff al zei: je kunt geen winnaar zijn als je niet verloren hebt.

Vanaf deze plaats wensen wij alle VVOG teams zaterdag heel veel succes en maak er hoe dan ook een mooi weekend van.

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief