Kinderen genieten van TimeFlex Football Fun feest

3 Mei 2013 / Redactie / Algemeen

Het zijn er minder dan verwacht maar wat een plezier stralen ze uit en daar gaat het ons om. Een groot compliment voor de organisatie.

Vanmorgen was het TimeFlex Football Fun Feest er voor de 6 tot en met 8 jarigen en er kwamen zo'n twintig jongens en meisjes op af. De organisatoren Wesley Bies, Jeremy de Graaf en Reinier Romkes hadden op meer deelname gerekend maar het plezier en het fanatisme van de deelnemers zorgen voor veel compensatie. Want plezier hadden ze, daarbij gadegeslagen door vaders en moeders. Als je het nog beter wilt zien, moet je echt nog naar de video kijken die Frits Sparnaaij heeft gemaakt. Deze zie je hieronder en zal binnenkort op HK13 vertoond worden.

En zo hadden we weer een hele mooie happening voor onze jeugd en dragen we weer met z'n allen een steentje bij in het plezier van een kind en hebben ze lekker bewogen en gesport.

Dat kan niet zonder de inzet van de deskundigen als Wesley, Jeremy en Reinier die moeiteloos de aandacht en het grote voorbeeld weten te trekken van de jongens en meisjes. Dat kon ook niet zonder de inzet van een aantal kanjers van de B1 Zaka Fidilie, Marc Leneman, Philippe Hoonakker en Joost Dekker. En -last but zeker niet least- kan dat niet zonder de inzet van de mensen van de kantine. Allemaal hartstikke bedankt.

Klik hier om het plezier van de jongens en meisjes mee te beleven. Let op: met je muis rechtsonder de bladzijde omslaan

 

Timeflex voetbal Fundag 2 mei 2013

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief