Henk Verhoef speakert zaterdag voor het laatst

2 Mei 2013 / Redactie / Algemeen

De stadionspeaker met de sonore stem, ons aller Henk Verhoef stopt na bijna 25 jaar met het mooie vak. Jammer, maar ook alle begrip en dank.

Henk Verhoef was een berucht en gevierd voetballer in de tijd dat er nog echte kerels van vlees en bloed waren, kicksen met houten noppen en ballen met een leren veter. Hij was 17 jaar wedstrijdsecretaris en ook nog begenadigd zanger, hij bereikt het schier onmogelijke aantal van 41 jaar vrijwilliger en is dit jaar 60 jaar lid van onze voetbalfamilie. Hulde, hulde, hulde aan onze speaker met die sonore stem. Maar de wedstrijd van aankomende zaterdag VVOG Harkemase Boys is zijn laatste. Hij vindt het na bijna 25 jaar welletjes en ook al vonden wij het nietetjes, hij blijft -terecht natuurlijk- bij zijn besluit zodat zijn vrouw hem ook wat vaker ziet (we spreken hier geen oordeel uit of dat een voordeel is of niet smiley).  Vandaag al deed hij zijn relaas (hou je vast, maandag te lezen in De Stentor) bij Marco Jansen en aan de lengte van het interview te meten, heeft Henk heel wat te vertellen.

Zaterdagmiddag net voor het begin van de wedstrijd VVOG - Harkemase Boys zullen we alle supporters er nog eens aan herinneren dat dit echt de laatste keer is dat ze Henk uit de speaker zullen horen komen.

Vanaf deze plaats, willen we Henk al vast ontiegelijk bedanken voor al die jaren voor VVOG. Hij zal blijven zingen en blijven spreken maar niet meer door de VVOG microfoon.  Spijtig maar waar, en by the way, we zijn nog op zoek naar iemand met een zelfde sonore stem. We starten na zaterdag dan ook de actie "WIE O WIE LAAT ONS GENIETEN VAN ZIJN OF HAAR SONORE STEM, WORDT STADIONSPEAKER BIJ VVOG".

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief