Geslaagde Finale Beste Keeper van Nederland 2013

10 Mei 2013 / Redactie / Algemeen

Het team van Frans Hoek organiseerde voor meer dan 160 regiokampioenen de finale van de beste keeper van Nederland 2013 in Harderwijk

Al vroeg waren de meer dan 160 regiokampioenen met papa's en mama's, opa's en oma's vanuit alle windhoeken richting Harderwijk getogen om op ons prachtige sportpark te gaan strijden om de titel van Beste Keeper van Nederland in de verschillende leeftijdsklassen.

Zoals al die jaren daarvoor hadden de mannen en vrouwen van Otto Kelderman en Henk Burggraaf inclusief gelegenheidsspeaker Peter van Uffelen het weer prima voor elkaar en gelukkig bleef het ook droog. De kandidaat beste keepers van Nederland streden ondertussen verbeten om op de verschillende onderdelen de beste te zijn. Tussen de middag was er een welverdiende lunch en na het middag programma begonnen om half drie de finales.

Het team van Frans Hoek hield nu ook de organisatie weer strak in handen en dat alles leverde mooie plaatjes op waarvan we er hieronder een aantal laten zien. Al met al was de samenwerking tussen VVOG en Frans Hoek weer als vanouds, moesten sommige deelnemertjes hun teleurstelling van het niet behalen van de finale echt verbijten maar lieten de meesten zien dat het weer goed toeven was in Harderwijk, hebben zij een toffe dag gehad en waren soms wel heel erg gelukkig met het behalen van de titel "Beste keeper van Nederland" want zeg nou zelf, dat word je niet zo maar en zeker niet elk jaar. Meisjes en jongens, allemaal ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en in het bijzonder de "Beste keepers van Nederland" gefeliciteerd met jullie prijs en hopelijk volgend jaar weer tot ziens bij onze mooie voetbalclub.

                         

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief