Missie volbracht: meisjes B1 vierde VVOG kampioen

11 Mei 2013 / Jeugdcommissie / Algemeen

Mooier kon het eerbetoon aan vader/leider Wim Drost niet zijn. Het kampioenschap was het mooiste wat de meiden zichzelf en hem konden brengen.

Spannend was het wel want tot in de tweede helft leidde mede titel kandidaat OWIOS met 0-1 totdat gelukkig de 1-1 viel. Kort daarna, toen de keeper van OWIOS de bal moest loslaten, werd ook de winnende treffer gescoord en dat lieten de meiden niet meer los tot het eindsignaal. En toen barsten alle emoties los en dat moet ook want het vreugde en verdriet moet verwerkt worden en liggen dicht bij elkaar. Meiden, wat jullie dit jaar hebben moeten verwerken en wat jullie hebben gepresteerd, verdient een diepe buiging van de hele VVOG familie. Daarom is deze titel meer dan ook dubbel en dwars door jullie en de staf verdiend. Gefeliciteerd.

En, oh ja. Dank ook aan al die ouders, opa's en oma's, de jonge VVOG supporters clan op de tribune die de meiden hartstochtelijk aanmoedigden en alle andere trouwe VVOG aanhang voor jullie support vanmiddag van de meiden.

 

   

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief