Na Job Schultink ook Thijs Kranenburg en Pravin Basnet naar PEC Zwolle

12 Mei 2013 / Jeugdcommissie / Algemeen

Het barst van het talent bij VVOG. Pravin Basnet en Thijs Kranenburg gaan in het nieuwe seizoen ook bij de jeugd van PEC Zwolle voetballen.

 

 

  

Ze lagen al langer in de "picture" bij PEC Zwolle en wie een beetje de verrichtingen van Thijs en Pravin in de C1 op het veld in de gaten hield kon al zien dat daar veel voetbal in zat. Ze gaan dus nu hetzelfde traject in als Job Schultink en zullen zich moeten zien te bewijzen in de jeugd bij PEC Zwolle. Dat is geen gemakkelijke opgave, het vraagt veel van de jongens zelf én ook van hun ouders. Het vraagt ook dat je moet nadenken wat je gaat doen als het niet lukt.  Als VVOG familie wensen wij natuurlijk bovenal toe dat hun voetbaldromen in vervulling zullen mogen gaan. We zullen jullie gaan volgen.

Thijs gaat bij PEC Zwolle in de B1 voetballen en Pravin in de C1.

De schaduwkant is natuurlijk dat wij deze talenten in het nieuwe seizoen althans op het voetbalveld zullen moeten gaan missen. Maar tegelijkertijd moet dat voor ons een stiumulans zijn om als vereniging in de breedte sterker te gaan worden. Met het voetbalplezier voorop en met een nog betere talentontwikkeling als goede tweede.

Al die VVOG trainers, leiders, ouders, opa's en oma's, wij allemaal dus mogen best een beetje trots zijn op wat we nu met elkaar hebben bereikt. Hup VVOG.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief