A junioren houden het lang vol maar redden het niet

12 Mei 2013 / Jeugdcommissie / Nieuws van het eerste

Na 90 minuten voetbal in Son en Breugel stond het 2-1 voor de thuisclub. Een copie van de thuiswedstrijd en toen werd het dus verlengen.

 

In de thuiswedstrijd op Hemelvaartdag 9 mei wisten de groen-witten de winst uiteindelijk met 2-1 over de eindstreep te trekken. Met een door de ZAVO, het bestuur en door de mannen van het eerste elftal gesponsorde bus en met veel support trokken de mannen zaterdag naar Son en Breugel.

Na een 1-0 voorsprong van SBC wisten de boys gelijk te maken maar konden niet voorkomen dat na 90 minuten de eindstand 2-1 voor SBC was en toen werd het verlengen. Maar met 11 SBC'ers tegen -vanwege een rode kaart- 10 VVOG'ers. En dat brak de mannen op, want na 120 minuten was de eindstand 5-1 voor SBC en was het sprookje voor de A1 over.

Het seizoen overziende kunnen we echter concluderen dat de A junioren een prima seizoen hebben gedraaid waarin een duidelijke stijgende lijn in de tweede seizoenshelft uiteindelijk heeft geleid tot een tweede plaats in de competitie. Een plaats die volgend seizoen dus nog ruimte laat voor verdere verbetering; een uitdaging dus.

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief