Nieuwe vleugelspits voor VVOG

17 Mei 2013 / Bestuur VVOG / Nieuws van het eerste

De TC kan wederom een aanwinst voor de selectie van VVOG presenteren. Jos Dijkstra (25) heeft te kennen gegeven het “groen-wit” van ASV Dronten in te wisselen voor het “groen-wit” van VVOG.

Jos is een vaste waarde bij ASV Dronten en staat bekend als een zeer snelle vleugelaanvaller, al heeft hij in het verleden in het teambelang ook op andere posities gespeeld. Met zijn komst vult Jos deels de vacature in die door het vertrek van Hein Kort naar FC Horst en de slepende blessure van Farouk Djemili is ontstaan. Hij kent VVOG nog goed vanuit de duels die hij tegen VVOG speelde in de jaren dat beide clubs nog in de 1e klasse speelden.

Sinds Jeremy de Graaf naar VVOG is gegaan volgt hij VVOG ook op de voet, want beiden speelden nog samen in Dronten. Ondanks belangstelling in het verleden is Jos altijd zijn cluppie ASV Dronten trouw gebleven, maar nu vindt hij het een goed moment om de stap naar een Hoofdklasser te maken. Dat hangt ook samen met een verandering in zijn werkomgeving. Jos ziet er naar uit om naar de Strokel te komen: “VVOG is een mooie club en graag wil ik weten wat ik in mijn mars heb. Ik denk dat ik bij VVOG nog veel kan leren, maar hoop ook een bijdrage te kunnen leveren aan het team. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en vindt het erg leuk om weer samen met een van mijn oude voetbalmaatjes (Jeremy de Graaf, redactie) te mogen voetballen.”

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief