Oud jeugdspeler Melvin van de Beeten in Qatar

26 Mei 2013 / Jeugdcommissie / Jeugd

Vorig jaar stapte Melvin over van VVOG naar FC Twente. Onlangs speelde hij een toernooi in Qatar en daar brengt hij ons graag van op de hoogte met het volgende verslag.

Hallo allemaal,

Ik ben van 6 mei tot 10 mei met FC Twente naar Qatar geweest. We zijn met 3 teams vertrokken (2 E-teams en een D team) samen met begeleiding en zonder ouders.

We verbleven in hotel The Torch in Doha. Een superdelux hotel waar alles met de Ipad werd bestuurd in de kamer. We voetbalden daar een toernooi tegen de Aspire Academy. Dat is de KNVB van Qatar. Elke avond speelden we 3 of 4 x 20 minuten tegen andere teams. Overdags was het 38 graden en als we moesten voetballen s avonds 29 graden. We kregen veel water te drinken omdat het best warm was.

Overdags hoefden we niet te voetballen dus hebben we een rondleiding gehad door Doha. We zijn in het dure winkelcentrum van Doha geweest. Ligt naast the Torch. Daarbinnen was een overdekt pretpark, een ijsbaan, een kartbaan en een klein Venetie waar je met gondels door het winkelcentrum ging.

Ook zijn we naar de oudste markt van Doha geweest en naar de moskee.

Ook zijn we naar de Aspire Academy zelf geweest waar we een rondleiding kregen over het sportpark. Bijna alles is overdekt en overal is airco die de hele dag aanstaat. Er is een overdekte atletiekbaan, een basketbalveld, een handbalveld, tennisbaan en kunstgrasvoetbalveld.

De laatste dag zijn we naar het olympisch zwembad geweest van de Aspire Academy waar we nog lekker hebben gezwommen.

's Avonds was de laatste wedstrijd en met de prijsuitreiking kregen we medailles uitgereikt van Raúl Gonzalez. Oud speler van Real Madrid en Schalke 04 !!

Groetjes Melvin

 

Melvin van de Beeten in Qatar

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief