PEC Zwolle houdt afscheidswedstrijd voor Arne Slot

29 Mei 2013 / Redactie / Algemeen

Als afsluiting van de jaarlijkse Open Dag houdt PEC Zwolle een afscheidswedstrijd voor Arne Slot.

De clubman maakte eerder dit seizoen bekend te gaan stoppen met het spelen van betaald voetbal en gaat na dit seizoen aan de slag als jeugdtrainer bij PEC Zwolle. De afscheidswedstrijd vindt plaats op 27 juli in het IJsseldelta stadion. PEC Zwolle vindt het belangrijk om haar convenantclubs te informeren en uit te nodigen voor deze bijzondere dag voor zowel de club als de clubicoon.

Vier het kampioenschap!

Een kampioenschap is bijzonder! Arne Slot mocht het tijdens zijn carrière twee keer meemaken bij het toenmalige FC Zwolle, maar ook bij onze vereniging wordt er jaarlijks om kampioenschappen gestreden. Van jong tot oud en van de amateurs tot de profs: kampioenschappen moeten we vieren! 
 

PEC Zwolle nodigt ons uit!

PEC Zwolle nodigt alle kampioensteams binnen onze vereniging uit om bij de afscheidswedstrijd van Arne Slot aanwezig te zijn. Per kampioenselftal stelt PEC Zwolle twintig kaarten ter beschikking. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nico Gerards.
 

Kaartverkoop afscheidswedstrijd

Ook alle andere teams zijn uiteraard van harte welkom op zaterdag 27 juli. De Open Dag is vanaf 13.00 uur gratis te bezoeken. Kaarten voor de afscheidswedstrijd zijn online verkrijgbaar en in de PEC Zwolle Fanshop. Jeugd tot en met zestien jaar betaalt slechts € 1,-. Volwassenen zijn erbij voor € 2,- op de reguliere tribunes en betalen € 5,- voor een kaartje op de hoofdtribune. De opbrengst van de afscheidswedstrijd gaat naar een nader te bepalen goed doel. Het voorprogramma van de afscheidswedstrijd vangt aan om 16.00 uur.
 

PEC Zwolle Open Dag 

Voorafgaand aan de afscheidswedstrijd houdt PEC Zwolle in samenwerking met de Supportersvereniging de traditionele Open Dag. Het is deze dag mogelijk om een praatje te maken met de selectiespelers en de nieuwe hoofdtrainer Ron Jans. Ook zijn de verschillende ruimtes in het IJsseldelta stadion geopend. Het terrein wordt omgetoverd tot een waar attractiepark, met activiteiten voor jong en oud. Verder wordt het nieuwe wedstrijdshirt gepresenteerd en zijn er volop PEC Zwolle-artikelen te verkrijgen. Als voorprogramma van de Arne Slot-afscheidswedstrijd wordt de voltallige selectie van PEC Zwolle aan het publiek voorgesteld.
 
Graag tot ziens op zaterdag 27 juli in het IJsseldelta stadion!
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief