Uitnodiging voor al die geweldige VVOG vrijwilligers

3 Juni 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

Meer dan 300 vrijwilligers hebben zich dit seizoen weer voor onze VVOG familie ingezet. Op 15 juni willen wij jullie hiervoor bedanken.

Het bestuur en de ZAVO nodigen via dit bericht alle vrijwilligers die zich dit seizoen weer op een geweldige wijze voor de VVOG familie hebben ingezet met hun partners uit om met elkaar op zaterdagavond 15 juni het seizoen 2013-2013 feestelijk af te sluiten.

Vanaf half zeven bent u hartelijk welkom om te genieten van een barbecue, u krijgt per persoon 5 consumptiebonnen, er is muziek en ook een verloting zal niet ontbreken.

Om te weten voor hoeveel mensen we inkopen moeten gaan doen, willen we graag dat u vóór 11 juni aan aan onze secretaris Peter Kramer via de mail secretaris@vvog.nl doorgeeft of u komt en zo ja met hoeveel personen.

Op deze manier willen we u bedanken voor al die vrije tijd die u voor onze VVOG familie heeft vrijgemaakt om er een prachtig seizoen van te maken. Wat er allemaal gebeurd is dan ?. We nemen u even mee terug naar het nieuws van het afgelopen seizoen.

De VVOG familie heeft 1.200 leden waarvan 900 voetballers en meer dan 300 vrijwilligers. Van de leiders, de kantinemedewerkers, de speaker, de onderhouds- en schoonmaakploeg, de scheidsrechters, trainers, de evenementencommissie, technische commissie, businessclub, ouders die zaterdags rijden, de materiaalmensen, teammanagers, jeugdcommissie, coördinatoren, het webteam, VVOG TV, wedstrijdanalisten, het wedstrijdsecretariaat, veld- en kleedkamerindeling, pupil van de week, ledenadminstratie en vrijwilligerscommissie, stewards, mensen van de kassa, seniorencommissie, het bestuur allemaal zetten ze weer hun beste beentje voor in dit veel bewogen seizoen.

We kijken terug op een seizoen met geweldige hoogtepunten maar ook een seizoen waarin we helaas te maken kregen met persoonlijk verlies. Voor velen zal dit seizoen herinnerd worden met het veel te vroege en plotselinge overlijden van Wim Drost en het niet te beschrijven posthume eerbetoon van de meiden van de B1 aan hun leider door op grandioze wijze kampioen te worden.  

Verdriet en vreugde liggen dicht bij elkaar. Vreugde bij onze kampioenen van het tweede elftal, de B1, de C1, de F5 en de F9, de F1 en de D6 die herfstkampioen werden. De A junioren die helaas net niet via de nacompetitie promotie wisten af te dwingen. VVOG zondag in de halve finale van de KNVB beker. De dames die zich gelukkig wisten te handhaven.

VVOG talenten die ontdekt werden. Na Melvin van de Beeten die naar FC Twente vertrok zagen we ook Job Schultink, Thijs Kranenburg, Pravin Basnet en recent Mats Zwart die gaan proberen om een plekje in het betaald voetbal te veroveren bij PEC Zwolle.

Everhard Hop van het G-elftal die de ZAVO penaltybokaal won.

De geweldige TimeFlex Football activiteiten voor de jeugdvoetballers en keepers die dankzij onze kanjers van het eerste elftal zoveel goodwill brachten en samen met de TimeFlex Football toernooien hebben gezorgd dat het jeugdbeleid bij VVOG weer prominent op de kaart komt. Maximaal voetbalplezier en maximale talentontwikkeling noemen we dat.

Het oliebollentoernooi was weer onvergetelijk, Peter van Uffelen was als Dé vriijwilliger te zien op TV Gelderland, we doen aan gezonde voeding in de kantine, we leven intens mee met Mariëlle Dekker in Ethiopië.

Ons eerste eindigde bovenaan in het rechter rijtje, we hadden een prachtig team met gedreven trainers en we zien met onze nieuwe trainer en mister VVOG Marco Roelofsen weer verlangend uit naar het nieuwe seizoen.

We kregen via een prachtige verkiezing een nieuw VVOG logo. Bekende VVOG 'ers organiseerden voor de eerste keer de VVOG Zuiderzeecup, met een knipoog naar het visserijverleden en de blik op de VVOG toekomst. De VVOG webshop werd geopend zodat je digitaal al je VVOG spullen kunt kopen.

We hadden te maken met veel kou en sneeuw, menig wedstrijd werd afgelast, het hoofdveld werd sneeuwvrij gemaakt.  We hadden de zeer geslaagde voetbalplaatjesactie.  Een dieptepunt in ons voetbal was het incident rond grensrechter Richard van Nieuwenhuizen, waardoor we weer eens wakker geschud en moeten zorgen dat RESPECT altijd en overal op ons sportpark actief met hoofdletters geschreven en benaderd moet worden.

Er was dat door de dames georganiseerde en fantastisch geslaagde piratenfeest. Dankzij inspanningen van velen werd er voor onze jeugd een pannaveldje gemaakt en voor de handigheid werd er ook een heuse VVOG golfkar ingezet.

VVOG stunte in het KNVB bekertoernooi door FC Emmen bijna over de knie te leggen. Jongens en meisjes konder bij VVOG hun maatschappelijke stage volgen. We sloten een samenwerkingsovereenkomst met PEC Zwolle. Frits Sparnaaij van HK13 was menigmaal bij VVOG om mooie opnamen te maken van de VVOG clinics.

De plannen voor het vergroten van het wedstrijdsecretariaat werden gemaakt en dat zal in de zomervakantie uitgevoerd gaan worden. Er zijn ook plannen voor het vernieuwen van de totale VVOG accommodatie die nog verder gestalte moeten gaan krijgen.

En aan het begin van het seizoen won VVOG het Veluwade toernooi.

Maar bovenal was u er als vrijwilliger en zonder uw inzet hadden we hier niet al deze mooie en soms ook verdrietige gebeurtenissen kunnen opschrijven. En daarom willen we nou juist onze vrijwilligers bedanken.


 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief