Voorlopige indeling C, D, E en F jeugdteams

6 Juni 2013 / Jeugdcommissie / Jeugd

De jeugdsecties maken de voorlopige indeling van de voetbalteams F tot en met A voor het seizoen 2013-2014 bekend.

Door de jeugdsecties is er de afgelopen tijd hard gewerkt om alle spelers in te delen bij voetbalteams voor het seizoen 2013-2014. We publiceren vandaag de indeling van de A- t/m F-teams. De indelingen zijn voorlopig, omdat er in de vakantieperiode onverwachte mutaties kunnen plaats vinden die tot gevolg hebben dat de teamsamenstelling kan wijzigen.

Voorlopige indeling F-Pupillen (indeling per 1-06-2013)

Beste spelers, ouders en begeleiders van de F-pupillen,

Hieronder vindt u de voorlopige indelingen van de F-teams voor het seizoen 2013-2014. We noemen het bewust ‘voorlopige’ indeling, omdat de ervaring leert dat er de komende maanden nog spelers nieuw bij komen, waardoor de indelingen nog gewijzigd kunnen worden. Mochten er wijzigingen komen, dan worden desbetreffende spelers hier altijd over geïnformeerd.

Bij het maken van de indeling is geprobeerd met vele verschillende aspecten rekening te houden. De adviezen van de trainers en leiders van afgelopen seizoen zijn daarbij leidend geweest. Zij hebben de spelers het hele jaar kunnen volgen en kunnen dus het best een inschatting maken over de ontwikkeling van de spelers in het afgelopen seizoen. Daarnaast hebben o.a. de coördinatoren, hoofd jeugdopleiding  en trainers van selectieteams regelmatig wedstrijden bekeken en ook zij hebben zich een mening kunnen vormen. Op basis van al deze meningen en adviezen, en zoveel mogelijk rekening houdend met andere zaken (de positie in het veld, maar ook zaken als vriendjes, vervoer, etc.) is een indeling tot stand gekomen. Niet altijd konden de adviezen gehonoreerd worden. Natuurlijk kunnen we het niet iedereen naar de zin maken, maar hopelijk accepteert een ieder onze keuzes. Ontbreekt de naam van uw kind, laat het dan zo snel mogelijk weten!

Om een doorlopende leerlijn op voetbalgebied te waarborgen, gaat Cor Klaassen komend seizoen trainingen verzorgen voor meerdere F-teams. Hij zal op de trainingsmiddag een aantal oefeningen uitzetten op veld 4. Voorafgaand aan de training zal hij deze oefeningen uitleggen aan de trainers. De trainers zullen de spelers begeleiden bij deze oefeningen. Na een aantal minuten schuiven de teams én trainers allemaal een onderdeel door (zodat de trainer dus bij zijn eigen team blijft), totdat ze alle oefeningen hebben gehad en op het eind kunnen afsluiten met partijvormpjes. Voor een aantal teams hebben we nog trainers nodig die een team willen begeleiden. Als u interesse heeft voor deze functie, dan kunt u contact opnemen met Arie van Dijk (coördinator van de F-pupillen) door hem een e-mail te sturen naar: a.van.dijk71@kpnplanet.nl .

De trainingsmiddag en de trainingstijden zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Er zijn ook nog een aantal teams die geen leider en/of coach hebben. Een leider is verantwoordelijk voor het regelwerk rondom een team en is het aanspreekpunt voor ouders van spelers uit het team. Vaak is de leider ook de coach, maar deze taken kun je ook prima los van elkaar zien. Een coach zorgt voor een opstelling van het team en begeleidt en motiveert de spelers tijdens wedstijden. U zult zien dat u als leider/coach een bijzonder leuke rol krijgt in het voetballeven van de spelers (en van uw kind!). Ook als u niet heel veel verstand van voetbal heeft, is het leuk om het diepe in te springen en de uitdaging  aan te gaan! Er zijn maar zelden leiders/coaches die daar later spijt van hebben gekregen! Grijp dus nu uw kans! Uiteraard zult u meer informatie krijgen over wat er allemaal exact bij deze taken hoort. Als u nu direct meer wilt weten over deze functies en/of als u interesse heeft om deze vacatures te vullen, dan kunt u contact opnemen met Arie van Dijk door hem een e-mail te sturen naar: a.van.dijk71@kpnplanet.nl .

Heeft u nog vragen dan kunt u een mailtje sturen naar F-coördinator Arie van Dijk:  a.van.dijk71@kpnplanet.nl .

 

Sportieve groeten,

Arie van Dijk

 

F1 F2

Daan van der Sloot

Mark van Ginkel

Simeon Cousin

Tim Heres

Marijn Smit

Binc Zwart

Bram Hakvoort

Kenzo Jansen

Jasper Landwaard

Reza Haidari

Tristan van Kooij

Jasper Schipper

Bengt Kooistra

Giel Verhoef

Ruben Oostendorp

Imran Labbari

Mohammed Kachar

F3 F4

Tom Schafthuizen

Akif Ekinci

Thomas Gijsbertsen

Onno Sluis

Stijn Visser

Jim Vlaming

Wesley Klappers

Emin Moh. Pinarbasi

Engin Mermer

Raafat Alzubaidi

Hilbert Strohmaier

Fouad Allioui

Mano Peetoom

Wessel van der Heijden

Scott Woltering

Jan van den Burgh

Mirac Deveci

F5 F6

Reinout van Aken

Keremcan Kiziler

Twan van Dam

Y.A. Ganzevles

Matthijs Baars

Giel Dijkstra

M. Dooijeweerd

M. Reyerse

Stijn Beumer

Imram El Ousrouti

Mohamed Amine El Mouhouti

Senna van Ark

Julian Jobse

Anouar Raoudi

Daan Stevenhagen

J. Everts

F7  

Mohammmed Goren

Robin Teune

Bas Noltes

Stijn Buizerd

Bram van Oosterhout

Lucca van de Kamp

B. Dijkhuizen

 

 

Teams worden verder aangevuld tot 9 spelers.

Dit worden spelers die zich nog als nieuw lid aanmelden

 

Voorlopige indeling E-Pupillen (per 04-06-2013)

 

Beste spelers, ouders en begeleiders van de E-pupillen,

Hieronder vindt u de voorlopige indelingen van de E-teams voor het seizoen 2013-2014. We noemen het bewust ‘voorlopige’ indeling, omdat de ervaring leert dat er de komende maanden nog spelers weg gaan of nieuw bij komen, waardoor de indelingen nog gewijzigd kunnen worden. Mochten er wijzigingen komen, dan worden desbetreffende spelers hier altijd over geïnformeerd.

Bij het maken van de indeling is geprobeerd met vele verschillende aspecten rekening te houden. De adviezen van de trainers en leiders van afgelopen seizoen zijn daarbij leidend geweest. Zij hebben de spelers het hele jaar kunnen volgen en kunnen dus het best een inschatting maken over de ontwikkeling van de spelers in het afgelopen seizoen. Daarnaast hebben o.a. de coördinatoren, hoofd jeugdopleiding  en trainers van selectieteams regelmatig wedstrijden bekeken en ook zij hebben zich een mening kunnen vormen. Op basis van al deze meningen en adviezen, en zoveel mogelijk rekening houdend met andere zaken (de positie in het veld, maar ook zaken als vriendjes, vervoer, etc.) is een indeling tot stand gekomen. Niet altijd konden de adviezen gehonoreerd worden. Natuurlijk kunnen we het niet iedereen naar de zin maken, maar hopelijk accepteert een ieder onze keuzes. Ontbreekt de naam van uw kind, laat het dan zo snel mogelijk weten!

Om een doorlopende leerlijn op voetbalgebied te waarborgen, gaat Cor Klaassen komend seizoen trainingen verzorgen voor meerdere E-teams. Hij zal op maandagmiddag een aantal oefeningen uitzetten op veld 4. Voorafgaand aan de training zal hij deze oefeningen uitleggen aan de trainers. De trainers zullen de spelers begeleiden bij deze oefeningen. Na een aantal minuten schuiven de teams én trainers allemaal een onderdeel door (zodat de trainer dus bij zijn eigen team blijft), totdat ze alle oefeningen hebben gehad en op het eind kunnen afsluiten met partijvormpjes. Voor een aantal teams hebben we nog trainers nodig die een team willen begeleiden. Als u interesse heeft voor deze functie, dan kunt u contact opnemen met Robin van Uhm (coördinator van de E-pupillen) door hem een e-mail te sturen naar: rvanuhm@caiway.nl .

De E8, E9, E10 en de E11 trainen op maandagmiddag vanaf 16:30 uur t/m 17:30 uur

De E5, E6, E7 en de E2 trainen op maandagmiddag vanaf 17:30 uur t/m 18:30 uur.

Er zijn ook nog een aantal teams die geen leider en/of coach hebben. Een leider is verantwoordelijk voor het regelwerk rondom een team en is het aanspreekpunt voor ouders van spelers uit het team. Vaak is de leider ook de coach, maar deze taken kun je ook prima los van elkaar zien. Een coach zorgt voor een opstelling van het team en begeleidt en motiveert de spelers tijdens wedstijden. U zult zien dat u als leider/coach een bijzonder leuke rol krijgt in het voetballeven van de spelers (en van uw kind!). Ook als u niet heel veel verstand van voetbal heeft, is het leuk om het diepe in te springen en de uitdaging  aan te gaan! Er zijn maar zelden leiders/coaches die daar later spijt van hebben gekregen! Grijp dus nu uw kans! Uiteraard zult u meer informatie krijgen over wat er allemaal exact bij deze taken hoort. Als u nu direct meer wilt weten over deze functies en/of als u interesse heeft om deze vacatures te vullen, dan kunt u contact opnemen met Robin van Uhm  door hem een e-mail te sturen naar: rvanuhm@caiway.nl .

 

Sportieve groeten,

Robin van Uhm, (coördinator E-pupillen).

 

E1 - Hoofdklasse E2 - 1e klasse

Thijs Eggink

Chris Pfrommer

Twan van Nijhuis

Marien Brandsen

Amine Doumaz

Bilal Sahin

Stijn van Leth

Niels Landwaard

Jochem van Weeghel

Trainers / Leiders:  Jeroen Spoelstra & Dominique Denzel

Jasper Goosensen

Thomas Nikolopoudos

Muammer Ibis

Valentijn Karssen

Thomas Jansen

Tijn Lodder

Jamie de Fluiter

Bünyamin Yazir

Benjamin Moll

Trainer: Onder voorbehoud

Leider:  Gerard Goossensen

E3 - 2e klasse E4 - 2e klasse

Thomas Broos

Tiemo Wijk

Isabella Jansen

Quinten Vos

Marieke Verbaan

Hichem el Meloudi

Lukas Kisjes

Mac Woltering

Joost de Boer

 

Trainer: Hartger Jansen

Leider: Michel Broos + Assistent (vacant!)

Tim Bil

Rens Hakvoort

Floris 't Jong

Levi Lampe

Filip Schulting

Tijmen Bronkhorst

Pamier Corbeth

Manuel Bravo

Joris Reinink

 

Trainer / coach: Raymond Corbeth

Leider: Manuel Bravo

E5 - 3e klasse E6 - 3e klasse

Patrick Bos

Mika Bosman

Aron van Breugelen

Chris van den Berg

Diko Oolbekking

Sander Verhoeven

Julie Rook

Rowan Steijnis

Achmet Gören

 

Leider: Albert Bos

Trainer: Ruud Bosman

Joost van den Berg

Beau Knol

Mitchel van den Os

Emirhan Avci

Bram Risseeuw

Joost Oeloff

Bo Jesse van den Brink

Melle Nielsen

Ruben van der Meij

 

Trainer: Vacant. Interesse? Mail naar rvanuhm@caiway.nl

Leider:  Vacant. Interesse? Mail naar rvanuhm@caiway.nl

E7 - 3e klasse E8 - 4e klasse

Didier Westhuis

Maurits de Wolf

Matz van der Kaap

Jesse Fredriks

Floris Beekhuizen

Bam Beltman

Sem Everts

Daan Slot

Emre Ayaz

 

Trainer: Vacant. Interesse? Mail naar rvanuhm@caiway.nl

Leider:  Vacant. Interesse? Mail naar rvanuhm@caiway.nl

Thomas Sironi

Bas Smit

Boet Veld

Luca Ovinge

Koen Everts

Marten Den Hollander

Jasper Driest

Tim Zuidam

Jurjan van de Kuilen

 

Trainer: Vacant. Interesse? Mail naar rvanuhm@caiway.nl

Leider:  Vacant. Interesse? Mail naar rvanuhm@caiway.nl

E9 - 4e klasse E10 - 4e klasse

Tom Reinbergen

Joost Rijsdijk

Lars Dirksen

Mees Reijersen

Luca Mennen

Bas Sijmons

Roan van Kooij

Mirats Sariaslan

Marleen Vos

 

Trainer: Vacant. Interesse? Mail naar rvanuhm@caiway.nl

Leider:  Vacant. Interesse? Mail naar rvanuhm@caiway.nl

Dave van de Brink

Marnix Buizer

Julius Goedhart

Mick van de Kamp

Victor Klaassen

Tijcho Molenberg

Ruben Timmer

Robin Zaar

Jeltje Kleen

Boris Kusters

 

Leider: Leontine Klaassen / René Buizer

Trainer: Onder voorbehoud.

E11 - 4e klasse  

Rami Alzubaidi

Hazar Deveci

Mevlut Avci

Rohan Kowlesar

Youssef Belhadj

Mart Kroon

Mahir Ahmed Said

Milan Foppen

Mila Besselsen

 

Trainer: Vacant. Interesse? Mail naar rvanuhm@caiway.nl

Leider:  Vacant. Interesse? Mail naar rvanuhm@caiway.nl

 

 

Voorlopige indeling D-junioren (per 04-06-2013)

Beste spelers, ouders en begeleiders van de D-pupillen,

Hieronder vindt u de voorlopige indelingen van de D-teams voor het seizoen 2013-2014. We noemen het bewust ‘voorlopige’ indeling, omdat de ervaring leert dat er de komende maanden nog spelers weg gaan of nieuw bij komen, waardoor de indelingen nog gewijzigd kunnen worden. Mochten er wijzigingen komen, dan worden desbetreffende spelers hier altijd over geïnformeerd.

Bij het maken van de indeling is geprobeerd met vele verschillende aspecten rekening te houden. De adviezen van de trainers en leiders van afgelopen seizoen zijn daarbij leidend geweest. Zij hebben de spelers het hele jaar kunnen volgen en kunnen dus het best een inschatting maken over de ontwikkeling van de spelers in het afgelopen seizoen. Daarnaast hebben o.a. de coördinatoren, hoofd jeugdopleidingen en trainers van selectieteams regelmatig wedstrijden bekeken en ook zij hebben zich een mening kunnen vormen. Op basis van al deze meningen en adviezen, en zoveel mogelijk rekening houdend met andere zaken (de positie in het veld, maar ook zaken als vriendjes, vervoer, etc.) is een indeling tot stand gekomen. Niet altijd konden de adviezen gehonoreerd worden. Natuurlijk kunnen we het niet iedereen naar de zin maken, maar hopelijk accepteert een ieder onze keuzes. Ontbreekt de naam van uw kind, laat het dan zo snel mogelijk weten!

Voor de meeste D-teams hebben zich al trainers en leiders gemeld. Alleen voor de D7 zijn we nog op zoek naar begeleiding. Spontane aanmeldingen zijn daarbij van harte welkom!!

Heeft u nog vragen dan kunt u een mailtje sturen naar D-coördinator Ben van Reenen: benmirreen@zonnet.nl

 

Sportieve groeten,

Ben van Reenen en Bert Verbeek (komend seizoen technisch resp. administratief coördinator D-pupillen).

 

 

D1 D2

Victor van Ginkel

Daan Dekker

Jarno Dekker

Max Kusters

Erwin Pruim

Rick Besselsen

Dion Klaassen

Steven Beumer

Bart Hoeve

Daniel Noorman

Jan Schoonenberg

Daniel Hermus             

Ervin Heere

Mushin Ibis   

Rune Nielsen               

Daniek Wels                

Loek Bockting             

Joran van Kuilen          

Clint Haverkamp          

Elyez Aziuz                  

Marc Bosman              

Lianne Wels                 

Yannick Foppen          

Jesse le Comte           

Sjoerd Baumer            

Johno Keijzer              

Mahmut Erciyas           

Tycho Vos                  

D3 D4

Jesse Wiertz                

Coen Kampman           

Tycho Tetzlaff             

Tuncay Akca               

Eef Barneveld             

Cedric Westhuis          

Tim Jacobs                 

Niek Veldman              

Levi Lodder                 

Niek van der Engel      

Julian van de Beeten    

Dani van Rosse                       

Noah van de Vegt        

Orlando Ngiri   

Dennis van Weeghel    

Stefano Prudon                       

Damian Deinum           

Raphael Mennen          

Imad Tahiri                   

Willard van Ginkel        

Jelmer van Boven        

Mick Everts                 

Robin Tukker               

Lucas Mulder               

Thomas Ploeg             

Joost Reijersen           

Niels Gijsbertsen         

Lennaert van Veen       

D5 D6

Yassine Fadili              

Calvin van Rhee           

Daniel van der Valk      

Ben Kranen                 

Mehmet Ali Gòren        

Rick Vossebelt            

Milan Willems              

Jesse van der Loo       

Lilia Janssens                                      

Thomas Molenberg      

Brett van Meekeren      

Jasper Bosschart        

Danick Zandbergen     

Willem Bleyenberg

Beau Visscher

Roan van der Veen      

Daniel van Dijken         

Micha Luijtjes              

Marvick Schneider       

Oualid El Ouamari        

Jasper Albers              

Odin Karssen              

Jasper van der Maelen

Ibrahim Avci                

Jordi Kranen                

Bas van Rijn                

D7 Nog indelen / nieuwe D8

Lucas Berg                              

Ibrahim Cetinkaya        

Elias Hashemi             

Martijn Boonen            

Justin van Putten         

Rowan Bouw               

Ruben Ooms               

Ilhan Mete                               

Daan Heres                 

Victor Muntingh                       

Alessandro Vermanen  

Onur Askin                  

Ali Kara                                   

Marouf Kiliçaslan         

Omer Goren

Issam Belhadj

Ricardo van den Brink

Mohammed Ahmed Said

Mazin Ahmed Said

Bilal Oulhaj

Theo Til

 

Voorlopige indeling C-junioren (per 04-06-2013)

Beste spelers, ouders en begeleiders van de C-junioren,

Hieronder vindt u de voorlopige indelingen van de C-teams voor het seizoen 2013-2014. We noemen het bewust ‘voorlopige’ indeling, omdat de ervaring leert dat er de komende maanden nog spelers weg gaan of nieuw bij komen, waardoor de indelingen nog gewijzigd kunnen worden. Mochten er wijzigingen komen, dan worden desbetreffende spelers hier altijd over geïnformeerd.

Bij het maken van de indeling is geprobeerd met vele verschillende aspecten rekening te houden. De adviezen van de trainers en leiders van afgelopen seizoen zijn daarbij leidend geweest. Zij hebben de spelers het hele jaar kunnen volgen en kunnen dus het best een inschatting maken over de ontwikkeling van de spelers in het afgelopen seizoen. Daarnaast hebben o.a. de coördinatoren, hoofd jeugdopleiding  en trainers van selectieteams regelmatig wedstrijden bekeken en ook zij hebben zich een mening kunnen vormen. Op basis van al deze meningen en adviezen, en zoveel mogelijk rekening houdend met andere zaken (de positie in het veld bijvoorbeeld) is een indeling tot stand gekomen. Niet altijd konden de adviezen gehonoreerd worden. Natuurlijk kunnen we het niet iedereen naar de zin maken, maar hopelijk accepteert een ieder onze keuzes. Ontbreekt de naam van uw kind, laat het dan zo snel mogelijk weten!

Voor de meeste C-teams hebben wij op dit moment nog geen trainers en leiders. De komende weken gaan wij daarom proberen om trainers en leiders te vinden voor deze teams. Spontane aanmeldingen zijn daarbij van harte welkom!! De kans bestaat verder dat u een telefoontje of mailtje krijgt met de vraag of u een rol wilt gaan spelen in de begeleiding van het nieuwe team van uw kind.

Heeft u nog vragen dan kunt u een mailtje sturen naar C-coördinator Ben van Reenen: benmirreen@zonnet.nl

 

Sportieve groeten,

Ben van Reenen en Bert Verbeek (komend seizoen technisch resp. administratief coördinator C-junioren).

 

C1 C2

Sem Mohan                                         

Evert Jan ten Hove      

Dani van Dijk               

Misha Lipplaa              

Daan Schonagen                                 

Lars Kusters                

Hugo Wever

Mickey Foppen           

Ismail Karadavut

Sander Nieuwhof         

Max Jansen                 

Milan Holstege            

Ismail Erciyas              

Samed Avci                

Joeri Steenwijk                                                            

Er schuift nog 1 speler door naar de C2.

Luuk Overweg             

Jens van Reenen

Elmar Heere                

Matthijs Meijberg         

Rick-Jelle Vissers        

Rob van Ginkel            

Jelle van Hartingsveldt 

Iwan van der Kolk        

Sander Pruim              

Kars Karssen

Joran van Drunen        

Niels Sprengers           

Micha Overberg           

Tom Oeloff                 

 
C3 C4

Pim Kelderman            

Lars van Leth               

Roy Masurel                

Daan Baumer              

Joris Zomer                 

Jonathan Breugem       

Leon Meeuwesse         

Pablo Bronsgeest        

Lucas Zuiddam            

Fons Eggink               

Jarein van Ark             

Patrick uit de Bosch    

Stan Schuurkamp        

Marc Beers                  

 

Frank Hagedoorn         

Giovanni van der Windt

Tim Koornwinder          

Quinten Pastoor          

Timon Wiertz               

Hessel Beumer            

Arjen Bouwmeester      

Thom van Dalen          

Niels de Haas              

Oualid Achaibi             

Damian Warner            

Kelvin Bronkhorst        

Eyob Diepeveen          

Tahsin Orakci              

C5 C6

Dave Reyerse              

Bas van Vugt              

Tarik Tekeli                  

Job Moll                     

Ruben Dekker             

Brian Maas                  

Jonathan van Diermen 

Maarten Krop              

Jitske van Noordennen

Max Smits                   

Matthijs Bollee             

Diederick Gerards        

Mustafa Salman          

Enoch Etakpofe                 

Edward van der Logt   

Max van Alst               

Mekhia van Battum      

Luuk Soldaat               

Guido Kamphorst        

Ilkay Gonc                   

Dani Wijk                    

Ali Ilgar                       

Reint Jan van de Bunte

Sander Kampman        

Thomas Hamberg        

Zacharia Andalusie      

Mustafa Karaaslan       

Nick van Breugelen      

Damian Klaassen         

C7 C8

Stephan van de Bijl      

Kelvin Betram              

Martijn Goossensen     

Siemen Goossensen    

Nino Scheffer              

Christiaan Schneider    

Matteo Spoelder          

Roy van Maren            

Rick Huther                 

Jasper Knol                 

Ismael Houffanesh       

Abdallah Yasbah         

Lex van den Berg        

Leander Brinkman        

Nick Kuiper                 

Kevin van Mierlo      

Oualid Zahania

Kylian Banga

Niels Groothedde

Auke Ritmeester

Bryan Schoen

Anton Banga

Furkan Sinci

Nick van Mierlo

Enes Talayhan

Sander Verhoef

Ibrahim Goren

Onur Askin

Karsten Ploeger

Ruben Ploeger        

 

    

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief