Jeugdcommissie draagt het stokje over

9 Juni 2013 / Jeugdcommissie / Jeugd

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De jeugdcommissie die het grandioos heeft gedaan draagt het stokje over aan.....

Een tijd van komen en een tijd van gaan……

Komende maandagavond geeft de jeugdcommissie het stokje over aan haar opvolgers. De nieuwe jeugdcommissie bestaande uit Goossen Luitjes, Klaas Uit de Bosch, Marnix de Heer en natuurlijk Nelleke den Herder. Een stokje dat we best wel met een beetje weemoed overgeven. De afgelopen 2 jaar hebben we met veel plezier en enthousiasme onze taak vervuld en iets proberen neer te zetten. Dat laatste is volgens ons goed gelukt met als hoogtepunten de Ajax clinic, meer aandacht voor de lagere jeugdteams, een groot aantal kampioenschappen, clinics en natuurlijk de realisatie van de Timeflex Voetbal Academy. Al met al zaken die de prestaties bij onze vereniging bevorderen maar tevens bijdragen aan het familiegevoel . VVOG als vereniging waar je je thuis voelt en waar je wordt gerespecteerd om wie je bent. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die ons daarbij hebben geholpen want zonder hen hadden we het zeker niet gered en alle spelers en trainers die ons veel plezier hebben gegeven met hun toewijding en inzet voor de teams van VVOG.

Langs deze weg willen we de nieuwe jeugdcommissie veel succes wensen en gaan we ervan uit dat ze verder gaan op de weg die we zijn ingeslagen met VVOG in Opmars.

Een sportieve groet,

Kees uit de Bosch, Nico Gerards, Ben van Reenen, Richard Bronkhorst en Fred Moll

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief