Nieuwe VVOG trainers

14 Juni 2013 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Het 3e elftal wordt in het nieuwe seizoen ook een selectieteam en Laurens Labots de trainer. Stijn Merkestijn wordt assistent trainer van het 2e.

  Laurens Labots trainer C-selectie.

VVOG gaat het komende seizoen werken met een jonge C-selectie aangevuld met enkele routiniers. Het is de bedoeling om het derde elftal meer aan te laten sluiten bij ons tweede elftal dat onlangs is gepromoveerd naar de reserve hoofdklasse. Des te belangrijker wordt dit indien de KNVB ook voor de reserve teams naar een vorm van topklasse gaat.We hebben in de persoon van Laurens Labots de trainer gevonden voor ons derde elftal. Laurens heeft inmiddels ervaring opgedaan als assistent van John Dooijewaard  bij de huidige A1 junioren.

Een groot aantal junioren zal dan ook het komend seizoen met hem te maken krijgen. Laurens zal met behulp van Henk Drost komend seizoen de jonge jongens klaarstomen voor het tweede of misschien wel eerste elftal.

V.V.O.G. is nog wel op een zoek naar een begeleidingsteam voor onze C-selectie ( VVOG 3 ). Dus lijkt het u leuk om samen Laurens deze jonge groep te begeleiden neem dan contact op met ons.

 

Stijn van Merkestein wordt assistent bij Henk Drost.

Stijn van Merkestein zal het komend seizoen Henk Drost assisteren bij de training van onze B-selectie. Stijn heeft lange tijd deel uitgemaakt van de A-selectie van VVOG. Door vervelende blessures werd hij steeds weer teruggeworpen. Het afgelopen seizoen heeft hij deel uitgemaakt van ons tweede elftal dat kampioen werd en hierdoor naar de hoofdklasse promoveerde. Ook afgelopen seizoen kwam Stijn niet door zonder blessures. Nadat trainer Henk Drost en de technische commissie een gesprek met Stijn hadden over zijn toekomst en deze functie op tafel kwam, heeft Stijn na een bedenktijd besloten om deze stap te gaan zetten. Wij wensen ook hem ontzettend veel sportief succes volgend jaar.

 

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief