Een nieuwe jeugdcommissie

17 Juni 2013 / Redactie / Jeugd

Maandagavond 10 juni was het dan zover. De nieuwe jeugdcommissie nam het stokje over van de oude. We laten u kennismaken met......

Dit zijn ze dan (van links naar rechts) Nelleke den Herder, Marnix de Heer, Goossen Luytjes en Klaas Uit de Bosch. Tezamen vormen zij de nieuwe jeugdcommissie. Vele jeugdleden zullen Goossen en Klaas kennen want ze stonden op de zaterdagmorgen heel wat patat te bakken en jongens en meisjes te helpen die soms maar moeilijk konden kiezen uit de VVOG versnaperingen. Goossen en Klaas zijn zo'n beetje onafscheidenlijk en het is dat ze uiterlijk nogal verschillen anders zou je denken dat ze een eeneiige tweeling zouden zijn. Wij zijn natuurlijk heel blij dat ze de kar willen gaan trekken als voorzitter en vice voorzitter en PR man. Daar kunnen we natuurlijk wel op vertrouwen want in het zakelijk leven hebben zij hun sporen meer dan verdiend.

Nelleke den Herder kennen we natuurlijk al langer van de lief en leed afdeling en dankzij haar is er altijd aandacht voor de VVOG familie leden die het even niet makkelijk hebben. Nelleke was ook nog actief in het wedstrijdsecretariaat. Ze kent met andere woorden het klappen van de zweep.

Marnix de Heer kennen we als één van die te gekke gasten van ons meer dan beroemde en beruchte vijfde elftal en we zijn dan ook heel blij dat hij zijn talenten ook wil etaleren bij de jeugdcommissie.

Tezamen zijn ze de nieuwe jeugdcommissie en met de hulp links en rechts van de oude garde en van u als ouders of verzorgers gaan zij het nieuwe seizoen er een spetterend gebeuren van maken. Let maar op !

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief