Geen streekderby's in het nieuwe seizoen!

23 Juni 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

We zijn ingedeeld in de Hoofdklasse C maar zullen verstoken blijven van de streekderby's tegen DVS, SDCP,Sparta Nijkerk en SDVB. 

Helaas geens streekderby's in het nieuwe seizoen en dat is zeker voor onze club een tegenvaller. DVS, SDCP, Sparta Nijkerk en SDVB zijn allen ingedeeld in de hoofdklasse A en de KNVB lijkt de grens bij Harderwijk te hebben getrokken. Dat is heel jammer, omdat zeker de duels tegen nabuurclub DVS veel ambiance en publiek trok Het is ook jammer voor de verenigingskas want dat zal menige duit gaan kosten. Maar genoeg gejammerd want daar tegenover staat dat deze indeling ook voor een heel interessante competitie kan gaan zorgen. De clubs in de hoofdklasse C zijn:

ACV

AZSV

Berkum

CSV Apeldoorn

DETO

Drachtster Boys

Flevo  Boys

Go Ahead Kampen

Harkemase Boys

SC Genemuiden

Staphorst

SVZW

VVOG

WHC

Nieuwkomers zijn  het  gepromoveerde AZSV uit Aalten en Drachtster Boys uit Drachten en Go Ahead Kampen dat via de nacompetitie promoveerde. CSV Apeldoorn kwam vorig seizoen uit in hoofdklasse A. De hoofdklasse C wordt gecompleteerd met de uit de topklasse gedegradeerde teams Genemuiden en DETO Twenteland  uit Vriezenveen.

De nieuwkomers zijn over het algemeen wel bekenden van VVOG. Alleen AZSV is een relatief onbekende voor ons. We hebben deze ploeg  wel ontmoet in de bekercompetitie  vorig seizoen. Dit leverde een verlies op van 1-2 waardoor niet VVOG maar AZSV en NEC (am) uit Nijmegen doorgingen.

De eerste competitiewedstrijd is 7 september 2013. Het programma wordt in een later stadium door de KNVB vastgesteld.

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief