Oh, wat wordt dat mooi !

24 Juni 2013 / Redactie / Algemeen

Ja, maar voorlopig zitten we in de puinhopen. Afgelopen zaterdag was het startschot voor "hoe mooi het moet gaan worden" Een kort verslag.

Onder leiding van opperbevelhebber Johan Du Bois en diens metgezel Henk Burggraaf werd zaterdagmorgen -toen de weersgoden ons nog gunstig waren gezind- de aftrap gegeven voor de uitbreiding van het wedstrijdsecretariaat en het uitvoeren van het nodige verfonderhoud.

Vele getrouwen -onder wie technisch en minder technisch getalenteerden- togen weer richting het sportpark om eerst hun gespeelde woede te bekoelen op het slopen van enige accommodatieattributen. Getuige de foto is dat heel aardig gelukt want binnenn no time was het complete oude kassagedeelte ontmanteld en de container vol. Dat was, zeg maar fase 0.

De aankomende zaterdag kan voorzichtig begonnen worden met het vormgeven van de nieuwe contouren van het veel grotere wedstrijdsecretariaat, een wens van velen en vele jaren.

In dit toekomstige walhalla voor scheidsrechters, leiders en leden van het gilde van wedstrijdsecretarissen zal het volgens Johan en Henk meer dan goed toeven zijn en daar vertrouwen wij dan ook op.

Waar blijft dan de ingang en de kassa van VVOG, zo vraagt u zich ongetwijfeld nu af. Welnu, dit alles wordt verplaatst tussen de beide hoofddtribunes. Iedereen kan dus dan nog alleen via die ingang het sportpark en de kantine bereiken en ook dat zal volgens beide eerdere zegslieden een plaatje gaan worden.

Maar dat is niet alles. Het komende seizoen zal de relatie met onze sponsoren speerpunt van beleid zijn en dat kan natuurlijk niet zonder een daarop geënte aankleding van het businesshome. De details er van houdt Johan nog even geheim want dat gaat hij ook nog samen bekokstoven met Dick W.A. Broekema en companen van de sponsorcommissie. Met een beperkt budget zullen in ieder geval hele slimme dingen worden gedaan is ons toegezegd.

En zo blijkt maar weer dat tijdens de verbouwing alles gewoon doorgaat en wij u nu vast gaan verklappen dat we ook op het gebied van onze uitstraling weer grote stappen gaan maken.

Voor wie zich zaterdag aanstaande zal gaan vervelen, bij deze vast de uitnodiging om een onuitwisbare indruk in de geschiedenisanalen van onze roemruchte club te gaan maken.

U wordt dan om 8.00 stipt verwacht en voor koek en zopie wordt -zoals u hieronder kunt zien- in ruime mate voorzien.

  

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief