De VVOG onderhoudsploeg gaat voor topkwaliteit

14 Juli 2013 / Redactie / Algemeen

Het schilderwerk, de uitbreiding van het wedstrijdsecretariaat en de renovatie van het sponsorhome, 't begint allemaal vorm te krijgen. Kijk verder.

Ja het verschil tussen "Oud en nieuw" is al goed te zien. De schildersploeg heeft de vaart d'r goed in, alhoewel ze 's avonds vaak geradbraakt thuis komen van het steiger op en af klimmen. Volgende week gaan ze ingang van VVOG onderhanden nemen. Hieronder maar eens even wat beelden van wat de mannen allemaal al gedaan hebben en hoe ze er dan ook uitzien.

  

 

En dan het wedstrijdsecretariaat. Dat gaat nu ook vorm krijgen. Volgende week worden de muren opgemetseld en komen we weer een stukje dichterbij bij onze wensen.

En tenslotte het sponsorhome. Dat is me dan toch nu al een ruimte zeg en wat een uitzicht op het veld. Daar zullen de businessleden van kunnen gaan smullen. Benieuwd naar de voortgang ?. We gaan u op de hoogte houden !.

 

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief