VVOG heeft nieuwe hoofdtrainer

16 Juli 2013 / Redactie / Algemeen

Jan Schulting wordt de opvolger van Marco Roelofsen. Hij tekent een contract voor één seizoen. als hoofdtrainer bij VVOG.

De Technische Commissie vond het belangrijk om een opvolger te vinden die de ambitieuze selectie in de geest van Dwight Lodewegens kwalitatief nog beter te maken. De ploeg voor het eerste elftal is nu dus gelukkig weer compleet.

De 57 jarige geboren Fries heeft profvoetbal gespeeld bij SC Heerenveen en is in 1988 als trainer begonnen bij Broekster Boys. Van 1994 tot en met 1997 was hij hoofdtrainer van SC Veendam. Hij is van 2001 tot en met 2003 al eerder hoofdtrainer van VVOG geweest maar maakte net als Dwight Lodeweges toen de overstap naar SC Cambuur . In het vervolg van de jaren was hij nog actief voor FC Omniworld, WHC, Urk, Flevo Boys en de laatste 2 jaar -tot aan het faillissement- als assistent trainer bij SC Veendam. Jan bleef en blijft Friesland trouw, hij woont in Tijnje, heeft uiteraard als hobby het water en zeilen, is getrouwd en heeft drie kinderen. Volgende week dinsdag 23 juli is de "Kick-off" voor het nieuwe seizoen met de eerste training, gevolgd door de oefenwedstrijd thuis tegen VVIJ op zaterdag 27 juli. Daarna kunnen de mouwen omhoog want op 3 augustus volgt dan de oefentopper uit tegen IJsselmeervogels en storten de mannen zich in de toernooien van de Veluwade en de Zuiderzeecup.

We hebben d'r weer zin in. Met de mix van jong talent, doorgroei van bewezen spelers en de ervaring die nu is binnengehaald gecombineerd met een professionele staf, denken we leuk attractief voetbal te kunnen gaan zien. De ambitie is natuurlijk ook om in het nieuwe seizoen serieus mee te doen in het linker rijtje van de competitie.

Zet 'm op mannen en Jan, welkom en veel succes bij onze VVOG familie.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief