Hoofdsponsor EFMI verlengt contract met VVOG

17 Juli 2013 / Redactie / Algemeen

EFMI vindt dat VVOG goed bezig is: Veel aandacht voor de jeugd, het voetbalplezier centraal en oog voor maatschappelijke ontwikkelingen.

VVOG staat midden in de samenleving. Er is samenwerking met de gemeente om kinderen meer te laten bewegen, er is aandacht voor gezonde voeding. VVOG bestuursleden participeren in verschillende maatschappelijke groeperingen, het voetbal is weer centraal komen te staan en er is aandacht voor talentontwikkeling en het VVOG familie gevoel. Bij elkaar factoren waardoor hoofdsponsor EFMI niet veel tijd nodig had om het bestaande contract nog met minstens een seizoen te verlengen. Naast de sponsoring voor de selectie, is EFMI ook nog kledingsponsor voor het eerste en het tweede elftal én hoofdsponsor van de damesselectie.

Ik hoor u denken: EFMI, nooit van gehoord maar vergis u niet want EFMI en de supermarkt waar u dagelijks uw boodschappen doet, hebben alles met elkaar te maken. EFMI is namelijk hét academisch kennisinstituut voor de supermarkten in Nederland. Ze onderzoeken voor bijvoorbeeld Albert Heijn, Jumbo en al die andere grootgrutters uw consumentengedrag en adviseren hen over consumententrends als online shoppen. Maar ook hebben ze aandacht voor maatschappelijke issues rond voeding én ze verzorgen ook nog managementopleidingen voor bijvoorbeeld de supermarktbeheerders.

En wie aan EFMI denkt, denkt aan professor doctor Laurens Sloot, mede eigenaar van EFMI en zeer gewaardeerd ex-bestuurslid, VVOG TV-man en dus ook hoofdsponsor. Laurens en EFMI bedankt voor jullie betrokkenheid en waardering van de VVOG familie. We gaan proberen er weer een fantatisch jaar van te maken.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief