Kersverse Harderwijker wordt gelijk trainer van de C2

24 Juli 2013 / Redactie / Algemeen

In september komt hij in Harderwijk wonen en hij wordt gelijk trainer van de C2. Mogen we u voorstellen aan Harm Jan van Omme.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Harm Jan van Omme, 43 jaar oud, geboren en opgegroeid in Bennekom. Op dit moment woon ik nog in Ede, maar al heel vaak ben ik ook in Harderwijk te vinden, omdat mijn vriendin Debbie hier woont. Vanaf september mag ik me inwoner van Harderwijk gaan noemen. Ik heb 2 kinderen, een dochter, Isis van 9 jaar en een zoontje, Mylo van bijna 6 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij De Amersfoortse Verzekeringen.  

Voetbal is naast wielrennen mijn hele leven al mijn grote passie. Vanaf mijn 7e tot mijn 26e heb ik gevoetbald bij vv Bennekom. Alle jeugdselectieteams tot aan het 2e team heb ik daar doorlopen, waarna blessures verhinderden om verder door te voetballen. Nadat ik verhuisd was naar IJsselstein ben ik in 2000 begonnen als trainer. Mijn eerste team was de D1 bij het plaatselijke VVIJ gevolgd door de B1. Na 4 seizoenen maakte ik de overstap naar KSV Fortissimo in Ede. Daar heb ik enkele seizoenen de B1 en de C1 getraind. Na 5 seizoenen Fortissimo maakte ik de overstap naar VRC in Veenendaal, waar ik aan de slag ging als trainer van de B1. Het afgelopen seizoen ben ik weer teruggekeerd naar Fortissimo waar ik met heel veel plezier de D1 onder mijn hoede heb gehad.

Voor komend seizoen en hopelijk nog vele seizoenen daarna was ik op zoek naar een club in Harderwijk of omgeving. Zoals al eerder gezegd kom ik in september namelijk in Harderwijk wonen. De eerste club waaraan ik dacht was VVOG, omdat de club me op de een of andere manier aanspreekt. De club heeft een positieve, plezierige, beetje familiaire maar ook ambitieuze uitstraling. En daarbij heeft VVOG een fantastisch sportpark op een schitterende locatie. Nadat ik mijn interesse richting VVOG had uitgesproken werd ik door Henk Drost uitgenodigd voor een gesprek. Onmiddellijk werd mijn goede gevoel bevestigd en zodoende ben ik vanaf komend seizoen trainer van VVOG C2. En ik heb ontzettend veel zin om bij VVOG aan de slag te gaan. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de club.

Mijn uitdaging? Ik hoop komend seizoen de stad Harderwijk, de club VVOG en de mensen die bij VVOG actief zijn, beter te leren kennen.

Wat vind ik belangrijk als trainer? Ik hou van aanvallend, aantrekkelijk en verzorgd voetbal, waarbij de individuele ontwikkeling en de teamprestatie hand in hand gaan. Dit is het altijd het uitgangspunt bij trainingen en wedstrijden. Dit alles gekoppeld aan plezier, een goede sfeer, inzet, gedrevenheid, openheid en eerlijkheid.

Alvast een goede vakantie gewenst en tot ziens op of langs de velden van VVOG.

Groet,

Harm Jan van Omme.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief