Alle scheidsrechters verzamelen

26 Juli 2013 / Scheidsrechterscommissie / Scheidsrechterszaken

Aangezien we aan het begin van het nieuwe seizoen staan is het misschien wel zinnig om even samen te komen.

Aan het begin van het seizoen 2013/2014 lijkt het me verstandig om als scheidsrechters nog even bij elkaar te komen. Dit om te zorgen dat we de neuzen allemaal dezelfde kant op hebben staan wat betreft het hanteren van de regels en om eens te kijken of we een scheidsrechterscommissie op kunnen richten.Misschien is er ook behoefte onder de scheidsrechters om eventueel een gerichte training te gaan volgen op ons eigen sportpark met onze eigen mensen, naar mijn mening kan dat de saamhorigheid alleen maar vergroten. Ik ga nog even met de kantinebeheerder en het bestuur in overleg wanneer we dit het beste kunnen doen. Datum en tijd volgen dus nog. Wens ik op dit moment iedereen een welverdiende rust toe en een hele fijne vakantie, ik hoop iedereen weer terug te zien in het nieuwe seizoen.  Groetjes Peter Kloppenburg

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief