Zuiderzee Cup van start

13 Augustus 2013 / Redactie / Algemeen

Vannavond is het dan eindelijk zo ver, de 2e editie van de Zuiderzee Cup staat nu echt voor de deur en met een verrassing !.

Ten eerste willen we u de elftalfoto van onze hoofdmacht voor het seizoen 2013-2014 laten zien zoals die ook in de presentatiegids zal prijken.

Ten tweede om u de verrasing te melden, dat we morgenavond voorafgaand aan de wedstrijd VVOG-Urk afscheid willen nemen van onze (inmiddels betaald voetballer)  Jeremy de Graaf die in de wedstrijd van Jong SC Cambuur tegen jong FC Groningen al na 20 seconden wist te scoren en ook man of the match was.

In de derde plaats om u toch nog even te zeggen dat u morgen echt al moet komen want het is me toch leuk aangekleed. U waant zich in het Harderwijk van weleer, de gebakken vislucht nodigt u uit om 's avonds thuis niet te veel te happen, er is koek en zopie en gezelligheid, wat wil een mens nog meer.

En in de laatste plaats om u te zeggen dat met heel veel vrije tijd van heel veel vrijwilligers de droom van een nieuw en groter wedstrijdsecretariaat en een bijzonder sponsorhome stap voor stap gestalte krijgt én om u te zeggen dat alles weer geweldig in een nieuw verfjasje is gestoken.

 
Hier is Kees Lubbersen bezig om de bar een harde laklaag te geven. U ziet duidelijk "met het oog van de meester".

 
Marcel van Bijsteren (de zoon van....) legt de laatste hand aan het stucadoren van de muren. Deze week komt ook de vloer er in.


Hier de nieuwe balie voor het wedstrijdsecretariaat terwijl Barend Lubbersen (geen broer van Kees) druk in de weer is met de stofzuiger om de boel netjes te maken.

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief